Life

Roxana Vancea, reacție virulentă după moartea Elenei Popa: „Atâta scârbă îmi provoacă nenorociții. Nici măcar drumul spre groapă nu îi e lăsat liber”

29.07.2020 | 10:30
Roxana Vancea reactie virulenta dupa moartea Elenei Popa Atata scarba imi provoaca nenorocitii Nici macar drumul spre groapa nu ii e lasat liber
Roxana Vancea, prima reacție după ce fosta iubită a murit. Tânăra și-a pus capăt zilelor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Roxana Vancea a adus lumină în cazul relației pe care a avut-o cu Elena Popa, buna ei prietenă care s-a sinucis, zilele trecute.

Vedeta a avut o reacție nervoasă, după ce s-a scris că tânăra decedată a fost iubita ei. Culmea este că tot fosta asistentă de la Neatza este cea care în urmă cu câțiva ani spunea că îi plac și femeile și se poza cu fosta ei colegă de fitness în timp ce se sărutau.

ADVERTISEMENT

Nervoasă că s-a scris pe tema subiectului, fosta iubită a lui Bendeac a lăsat un mesaj agresiv pe rețeaua de socializare.

Roxana Vancea: „ A murit o fată tânără și frumoasă”

Diva a căzut plasă tocmai scenariilor sale fabricate, iar acum, după ce prietena ei, Elena Popa, a murit, se arată scârbită de faptul că presa a preluat subiectul și l-a distribuit către oameni.

ADVERTISEMENT

Roxana Vancea este persoană publică, iar persoanele publice vin la pachet cu o expunere despre viața privată și profesională. Există granițe, însă vedeta știa că va fi expusă public, pentru că este persoană publică din prima zi în care a apărut la Neatza cu Răzvan și Dani.

Tot vedeta a înscenat și a mințit publicul în ceea ce privește relația ei cu Elena Popa, pe care a numit-o iubita ei și apărea cu ea în poze sărutându-se. Acum, tot diva este supărată că presa a numit-o iubită, însă altă denumire jurnaliștii nu aveau, pentru că fosta iubită a lui Bendeac a lăsat să se înțeleagă asta.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pentru că e persoană publică, Roxana Vancea se bucură de contracte de publicitate și are parte de beneficii. Dacă n-ar mai apărea public și și-ar închide toate conturile probabil ar fi o persoană obișnuită care nu dorește expunere, iar toată lumea i-ar respecta această decizie.

Ultimul mesaj postat de Roxana Vancea pe Facebook o arată pe divă foarte supărată pe situația care, până la urmă, a fost creată tot de ea, iar aici ne referim la informațiile despre relația pe care a avut-o cu Elena Popa, care s-a sinucis în urmă cu câteva zile, după concluzia anchetatorilor.

ADVERTISEMENT

„ Atâta scârbă îmi provoacă nenorociții care se urcă până și pe cadavre ca să facă rost de rating, încât nu mi-ar ajunge 3 camioane de antivomitiv.

Au ajuns toți chiftelarii semi-analfabeți, toți fomiștii repetenți și toți ratații neimpliniți să facă presă…

N-a murit “iubita lu’ Vancea”, a murit o fată tânără și frumoasă, un om bun, o prietenă bună, care a acceptat la un moment dat să joace rolul “iubitei lu’ Vancea”, pentru că Vancea nu mai putea nici să se salute pe stradă cu un bărbat, că imediat chiftelarii semi-analfabeți o și combinau prin articolele lor de 3 lei și un scuipat.

A plecat dintre noi un suflet bun, dar nici măcar drumul spre groapă nu îi e lăsat liber, pentru că-l blochează fomiștii care-s mereu în căutare de senzațional.

Odihnește-te în pace, prietenă dragă! Și îmi cer eu scuze în locul mizerabililor “jurnaliști” care nu te lasă nici măcar să dormi liniștită!”, a menționat Roxana Vancea pe rețeaua de socializare

Cine dorește să facă o donație în contul familiei pentru a-i repatria trupul neînsuflețit găsește informații pe pagina de Facebook postată chiar de Roxana Vancea aici.

ADVERTISEMENT