Life

Ruby și-a panicat fanii. Cum a găsit-o artista pe bunica ei: “Chemăm un doctor sau un popă?”

Ruby și-a panicat fanii de pe rețelele de socializare. Cântăreața le-a arătat celor care o urmăresc cum a găsit-o pe bunica ei atunci când a ajuns acasă.
19.08.2022 | 17:30
Ruby sia panicat fanii Cum a gasito artista pe bunica ei Chemam un doctor sau un popa
Cum a găsit-o Ruby pe bunica ei atunci când a ajuns acasă. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ruby și-a panicat fanii atunci când le-a arătat cum a găsit-o pe bunica ei. Femeia stătea întinsă pe jos, cu ochii închiși și cu un cuțit de bucătărie lângă ea.

Ruby și-a panicat fanii. Cum a găsit-o artista pe bunica ei

Fosta concurentă de la Dancing on ice – Vis în doi s-a liniștit după ce a văzut că bunica ei este bine. Femeia a adormit pe podea.

ADVERTISEMENT

Ruby a povestit, cu ceva timp în urmă, că bunicii ei îi place răcoarea, acesta putând fi motivul pentru care a ales să se întindă pe jos.

După ce a trezit-o pe bunica sa, Ruby a făcut o glumă la adresa femeii. Astfel, fanii artistei s-au liniștit după ce au văzut că nu este vorba despre ceva grav.

ADVERTISEMENT

“Mamaie, chemăm un doctor sau un popă?!”, a spus cântăreața pe Instastory.

Ruby bunica
Ruby și-a găsit bunica dormind pe jos. Sursa foto: Instagram

Ruby, dezvăluiri despre relația cu bunica ei

Ruby are o relație specială cu bunica ei, care locuiește cu ea în cea mai mare parte a timpului. Părinții vedetei au plecat la muncă în străinătate atunci când era mică, așa că a rămas în grija bunicii, care o iubește foarte mult.

Bunica lui Ruby, Tanti Gherghina, a ajuns la vârsta de 85 de ani și a avut tot timpul grijă ca artistei să nu-i lipsească nimic. Vedeta a povestit că niciodată nu s-a simțit abandonată.

ADVERTISEMENT

Tanti Gherghina a făcut în așa fel încât orice gol să fie umplut. Din acest motiv, Ruby și-a îndemnat fanii să-și iubească bunicii. Artista speră că toată lumea are o relație atât de bună cu bunicii.

Am o relație specială cu ea, ca orice nepoată cu mamaia ei sper. Dacă nu, eu v-aș spune tuturor să vă iubiți bunicii cel mai mult, pentru că sunt cei mai drăguți și cele mai mari bogății din viața noastră și atât timp cât îi avem. Trebuie să-i adorăm.

ADVERTISEMENT

Eu o ador pe mamaie și am o relație specială cu ea. Este normal, ea m-a crescut, m-a educat. Părinții mei au fost plecați la muncă în străinătate, iar eu am rămas în grija ei.

A făcut în așa fel încât să nu simt lipsa și dorul nimănui. A umplut orice gol ar fi putut exista.”, a declarat cântăreața pentru wowbiz.ro, în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT
Tags: