Life

Runa pentru România în luna septembrie 2023. Mihai Voropchievici, previziune dură pentru țara noastră

Runa pentru România în luna septembrie 2023 nu este una tocmai plăcută, iar Mihai Voropchievici dezvăluie ce se va întâmpla.
01.09.2023 | 12:33
Runa pentru Romania in luna septembrie 2023 Mihai Voropchievici previziune dura pentru tara noastra
Runa pentru România în luna septembrie - analiza lui Mihai Voropchievici. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Care este runa pentru România în luna septembrie 2023? După ce v-a prezentat previziunile în detaliu pentru săptămâna în curs, dar și pentru întreaga lună septembrie, Mihai Voropchievici face acum o analiză specială care nu are legătură cu zodiile! Dincolo de cele 12 semne ale horoscopului asiatic, ce fel de horoscop se arată pentru întreaga țară? Descoperă, în rândurile de mai jos, runa pentru România în cea de-a cincea lună a anului!

Runa pentru România în luna septembrie 2023 – anunțul lui Mihai Voropchievici

„Runa pentru România, așa cum v-am obișnuit în lunile precedente, am zis că luna septembrie este luna a noua și am să fac numărătoarea și voi extrage a noua rună”, a explicat Mihai Voropchievici cum a ales, de fapt, runa pentru România.

ADVERTISEMENT

Așadar, ce arată această rună? Vom avea un septembrie liniștit sau unul mai agitat? Este o lună cu provocări, cu cunpene ori una plină de belșug? Ei bine, vom avea parte de o mare surpriză, anunță Mihai Voropchievici!

Runa a 9-a spune așa, pentru România: trebuie să avem forță, putere și tărie. Lucrurile neplăcute încă nu s-au terminat. Simbolul runei este acesta, iar astrele ne încurajează să fim puternici și rezistenți. Cu alte cuvinte, este o lună de încercare pentru noi și pentru țară. Cu alte cuvinte, nu se găsesc rezolvările pe care le așteptam încă. Așa că mai avem de așteptat. Poate că în luna octombrie lucrurile se vor mai așeza, după ce ne înarmăm cu rezistență și mult curaj în această lună, până pe data de 30.

ADVERTISEMENT

O lună complicată pentru români

Acum că știm runa pentru România în luna septembrie, să facem o scurtă recapitulare despre ce ne așteaptă, în funcție de zodie. În exclusivitate pentru FANATIK, Mihai Voropchievici a realizat previziunile zodiacale pentru toată luna.

Berbecii au o lună bună, una în care vor fi cadorisiți. Pot primi niște daruri surprinzătoare sau chiar o sumă de bani. În septembrie, Taurii vor face o schimbare uriașă în viața lor. Se va produce un salt rapid și calitativ, chiar din primele zile.

ADVERTISEMENT

Cât despre Gemeni, aceștia sunt sub protecția lui Dumnezeu în toată luna. Divinitatea îi ferește de forțele Răului. Racii se pregătesc pentru o suită de schimbări fantastice, în lanț, în viața lor.

Ce se întâmplă cu zodiile în septembrie?

Leii nu scapă de anumite belele. Putem spune că se anunță, în cazul lor, o bătălie furtunoasă. Să se înarmeze cum se cuvine. Fecioarele trebuie să se ancoreze în prezent, să lase la o parte grijile trecutului.

ADVERTISEMENT

Balanțele au un simbol extraordinar în septembrie 2023. Dragostea este de partea lor. Inima lor va bate neîncetat. Vor simți emoțiile îndrăgostirii la fel ca în adolescență. Scorpionii, pe de altă parte, sunt sub atenționare. E necesar să schimbe tactica asupra felului în care vor să rezolve problemele. Unele soluții nu mai sunt viabile.

Săgetătorii devin mai puțini comunicativi, mai puțini implicați în relațiile sociale. E o lună în care vor să analizeze lucrurile de la distanță. Capricornii găsesc rezolvarea unei chestiuni stringente, dar doar angajând o discuție serioasă cu familia.

Vărsătorii dau lovitura în tot ce își propun, iar Peștii se pregătesc de un voiaj frumos. O călătorie inedită li se arată în cale, potrivit astrelor. Pe pagina de YouTube ASTROFANATIK găsești cele mai tari previziuni astrologice ale momentului!

ADVERTISEMENT