Life

Rune Voropchievici pentru săptămâna 25 – 31 ianuarie. Capricornii muncesc din greu

Invitat permanent la emisiunea Adevăruri Ascunse, Mihai Voropchievici a dezvăluit ce rezervă runele fiecărui nativ în următoarea săptămână. ână.
23.01.2021 | 20:30
Rune Voropchievici pentru saptamana 25  31 ianuarie Capricornii muncesc din greu
Mihai Voropchievici a dezvăluit darurile runelor pentru zodii în următoarea săptămână.
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici și runele sale îți spun ce surprize te așteaptă în săptămâna care se pregătește să înceapă și te sfătuim să fii cu ochii în patru. Nu de alta, dar se vor ține lanț, mai ales din punct de vedere profesional.

Dacă te numeri printre nativii din zodia Leu, ar cam trebui să dai uitării grijile trecutului și să privești cu încredere spre viitor. Soarele va răsări și pe strada ta, trebuie doar să fii optimist.

ADVERTISEMENT

În cazul în care ești născut sub semnul Capricornului, te așteaptă o săptămână în care îți pui din plin în valoare calitățile de truditor. Da, ai auzit bine. Muncă, muncă și iar muncă. Dar cu folos, pentru că vei culege și roadele cât de curând. Horoscopul este oferit de antena3.ro.

Berbec

Cineva care te iubește îți va trimite un cadou extraordinar. Vine în special de la persoanele cu mai multă afectivitate.

ADVERTISEMENT

Taur

Te așteaptă o perioadă prolifică. S-au aliniat și runele conform planetelor, așa că toate visele ți se vor îndeplini.

Gemeni

O dragoste nouă și foarte pasională îți va ieși în cale. Primește-o cu brațele deschise!

Rac

Ești în așteptarea multor mesaje. Urmează o săptămână de comunicare intensă și trebuie să fii atent. Nu de alta, dar riști să pierzi oportunități.

ADVERTISEMENT

Leu

Lasă necazurile și grijile la o parte. Nu de alta, dar te așteaptă o săptămână mult mai bună.

Fecioară

Schimbi locul de muncă, dar nu ești mulțumit până nu găsești și o nouă locuință. Este o problemă prioritară pentru tine și vei acționa pe cale de consecință.

ADVERTISEMENT

Balanță

Surprizele plăcute sunt făcute doar pentru cei care știu să aștepte, așa că învață să ai răbdare. Nu e bine să forțezi norocul. Forța divină le rânduiește pe toate.

Scorpion

Te așteaptă o săptămână cu tumult, cu provocări intense și trebuie să-ți păstrezi calmul. Ești mai furtunos din fire, dar ar trebui să nu pornești atâtea dispute.

Săgetător

Ești câștigătorul biletului la loteria runelor. Vei avea parte de satisfacții pe toate planurile. Gata cu problemele financiare.

Capricorn

Nu ai muncit foarte mult și acum trebuie să compensezi. Nu poți să te redresezi  dacă nu muncești. E o săptămână plină de provocări, dar îi poți face față. Ai trecut prin altele mai grele.

Vărsător

Ești într-o aură de mister. Ce ai de spus și ce vrei să ceri știe doar Dumnezeu. Nimeni nu trebuie să te deranjeze în această perioadă.

Pești

Se produce un salt rapid și calitativ în existența ta, așa că ai toate motivele să țopăi de bucurie mai ceva ca un copil. Runele îți sunt extrem de favorabile.

ADVERTISEMENT