Sport

Rusia – Danemarca, meci încins pentru calificare! Cele mai tari pariuri combo din această confruntare

Rusia și Danemarca luptă pentru un loc în optimile de finală de la Euro 2020. FANATIK îți prezintă cele mai tari pariuri combo din această confruntare
20.06.2021 | 18:53
Rusia  Danemarca meci incins pentru calificare Cele mai tari pariuri combo din aceasta confruntare
ADVERTISEMENT

Grupa B este una dintre cele mai echilibrate de la turneul final. Belgia și-a respectat blazonul de mare favorită și a adunat 6 puncte după primele două meciuri, însă Rusia, Danemarca și Finlanda luptă pentru un loc în optimi.

Danemarca, început de coșmar! Bulversați de accidentul lui Eriksen, învinși de Finlanda

Pentru Danemarca, începutul de turneu a fost de coșmar. Accidentul lui Eriksen a afectat echipa în confruntarea cu Finlanda. Deși afectați de întâmplare, danezii au vrut să joace în aceeași seară meciul.

ADVERTISEMENT

Deși au dominat autoritar Finlanda, debutanta de la Euro a câștigat meciul cu 1-0. De atunci, calculele s-au complicat teribil pentru naționala lui Kasper Hjulmand, care a cedat cu 1-2 și în fața Belgiei.

Rusia a fost învinsă fără drept de apel de Belgia, scor 0-3, dar a învins Finlanda, scor 1-0. Astfel, rușii au trei puncte și cu un punct în fața danezilor își asigură în proporție covârșitoare locul doi în grupă.

ADVERTISEMENT

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru combo: egalitate, sub 2,5 goluri și sub 9,5 cornere este 6,75

Rusia ia locul doi cu un egal!

Danemarca are nevoie de cele trei puncte. Chiar și așa, calificarea este pusă la îndoială. În condițiile unei victorii danezilor, coroborată cu o înfrângere previzibilă a Finlandei cu Belgia, se va face un clasament în trei.

ADVERTISEMENT

În acest scenariu, Danemarca, Rusia și Finlanda vor avea câte trei puncte și ierarhia se va face pe baza celorlalte criterii: golaveraj, goluri mai multe marcate, etc.

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru combo: Danemarca să câștige, peste 2,5 goluri și peste 8,5 cornere este 4,10.

ADVERTISEMENT

Danemarca, ultima șansă! Totul pe atac în fața rușilor!

Se aunță un meci în care Danemarca va evolua cu garda jos. Rușii vor avea ca obiectiv un egal, însă danezii au arătat cu Belgia că știu să atace și cu siguranță vor încerca să iasă din grupă la ultimul meci.

Sunt șanse mari să asistăm la o confruntare în care se vor marca mai multe goluri și rămâne de văzut dacă Danemarca va reuși să obțină cele trei puncte care să o țină în viață pentru calificarea în optimile de finală.

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru combo: Danemarca să câștige, peste 3,5 goluri și peste 9,5 cornere este 7,50.


  • (P) 11,00 este cota oferită de Casa Pariurilor pentru combo: Rusia să câștige, peste 2,5 goluri și peste 9,5 cornere. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT