Life

Ruxi a recunoscut! Cu ce coleg de la Sunt celebru, scoate-mă de aici a avut o aventură

Ruxi a recunoscut! Cu ce coleg de la Sunt celebru, scoate-mă de aici a avut o aventură. Vedeta nu s-a ferit să dea detalii picante din viața ei.
26.11.2022 | 11:55
Ruxi a recunoscut Cu ce coleg de la Sunt celebru scoatema de aici a avut o aventura
Ruxi a recunoscut! Cu ce coleg de la Sunt celebru, scoate-mă de aici a avut o aventură. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Ruxi de la Sunt celebru, scoate-mă de aici a mărturisit că a avut o aventură cu un coleg de la emisiune.

Ruxi a a avut o aventură cu un coleg de la Sunt celebru, scoate-mă de aici a avut o aventură

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Ruxi a fost pusă în fața unor întrebări picante la proba sosurilor iuți. Aceasta a făcut o mărturisire extrem de sinceră.

ADVERTISEMENT

Ruxi de la Sunt celebru, scoate-mă de aici a spus numele unei persoane cu care a avut o aventură de la faimoasa emisiune. Sali Levent este cel cu care s-a iubit faimoasa vedetă care a câștigat Bravo, ai stil.

„Spune numele unui coleg de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” cu care ai avut o aventură. Cu Sali! Acum în junglă?!”, a întrebat stupefiat Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Ruxi, dezvăluiri fără perdea. S-a iubit cu doi colegi de la Sunt celebru, scoate-mă de aici

Dar aceasta nu este singura mărturisire făcută de Ruxi în fața lui Cătălin Măruță.

Vedeta a mai recunoscut și că, de fapt, dintre toți bărbații de la emisiune, ea a avut relații cu doi dintre colegii săi, dar a vrut să dea doar numele unuia dintre ei.

Ruxi a mai precizat și că aventura sa cu Sali Levent de la Sunt celebru, scoate-mă de aici nu a avut loc în junglă, ci acum circa zece ani.

ADVERTISEMENT

„Sunt două nume. Mă gândesc pe care să-l zic. Unul a fost acum 10 ani. Levent. Levent Sali. Dacă citești nu mănânc iute? Hai… îmi asum! (…) Nu acum. Eu nu l-am prins pe Sali în junglă”, a spus Ruxi.

Această informație a fost una surprinzătoare, mai ales pentru că în timpul competiției, Ruxi a arătat o apropiere față de Cristi Mitrea, cu care s-a și sărutat.

ADVERTISEMENT

Întrebată despre fostul său coleg de emisiune, Ruxi a mărturisit că cel mai mare defect al său este că se enervează foarte repede.

„Se enervează prea repede, nu ascultă când vrei să-i dai un sfat, crede că doar el are dreptate”, a spus Ruxi despre defectele fostului coleg.

ADVERTISEMENT