Life

Ryanair reia zborurile spre o destinație pe care românii o adoră. Se întâmplă din 3 iunie

Ryanair a anunțat că se vor relua zborurile spre o regiune apreciată de turiștii din România. Călătoriile încep din 3 iunie.
04.04.2024 | 22:20
Ryanair reia zborurile spre o destinatie pe care romanii o adora Se intampla din 3 iunie
Ryanair a anunțat că se vor relua zborurile spre o regiune apreciată de turiștii din România. Călătoriile încep din 3 iunie. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Ryanair reia zborurile spre o destinație pe care românii o adoră. Se întâmplă din 3 iunie. Compania aeriană irlandeză de tip low-cost are o veste importantă pentru pasionații de vacanțe în afara granițelor României.

Ryanair a anunțat că se vor relua zborurile spre o regiune apreciată de turiștii din România. Călătoriile încep din 3 iunie

Ryanair a anunțat că se vor relua zborurile spre o regiune apreciată de turiștii din România. Călătoriile încep din 3 iunie și vor avea loc de mai multe ori pe săptămână. Mai exact, este vorba de 40 de zboruri pe parcursul a 7 zile.

ADVERTISEMENT

Destinația turistică la mare căutare în ziua de azi, în rândul oamenilor, este Tel Aviv. Decizia a fost luată în urmă cu puțină vreme ca urma a redeschiderii unui terminal la principala poartă internațională din Israel, scrie Reuters.

Cea mai mare companie aeriană din Europa, după numărul de pasageri, a declarat în urmă cu câteva luni că va opera un program redus, cu rute către şi dinspre Karlsruhe/Baden Baden, Marsilia, Memmingen, Milano şi Viena.

ADVERTISEMENT

Ulterior, reprezentanții firmei au anunțat că anulează toate zborurile către şi dinspre Israel, în urma atacurilor Hamas asupra Israelului. Concret, a anunțat în cursul zilei de miercuri, 4 aprilie 2024, că a fost nevoită să anuleze aproape 950 de zboruri în luna martie.

Anulările au avut loc din cauza războiului dintre Israel și Gaza. Hotărârea a fost luată de Ryanair în luna octombrie a anului trecut, dar iată că acum operatorii aerieni au vești extraordinare pentru cetățenii români.

ADVERTISEMENT

Ryanair, zboruri către destinația Tel Aviv

În aceeași notă, sursa menționată mai devreme mai arată că Ryanair a reluat zborurile către Tel Aviv într-un program redus încă din luna februarie. Compania aeriană este una dintre cele mai căutate de turiștii români.

Până acum și-au reluat cursele pe ruta Tel Aviv mai multe companii aeriene. Printre acestea se numără Lufthansa, Swiss Air, Austrian Airlines, Aegean Airlines și Air France. Asta înseamnă că turiștii au la dispoziție mai multe posibilități de a călători peste hotare.

ADVERTISEMENT

Cei interesați să descopere Tel Aviv nu trebuie să scoată foarte mulți bani din buzunar. Un singur bilet de avion cu plecare de pe aeroportul din București are un preț extrem de avantajos, care pleacă de la 70 de euro.

ADVERTISEMENT