News

S-a aflat motivul pentru care a fost înjunghiată eleva de 16 ani, din București. Mama victimei e șocată: ”Mi se pare din filme”

La aproape 24 de ore de când o elevă din București a fost înjunghiată de o colegă, în prima zi de școală, au apărut mai multe detalii despre motivul din spatele atacului.
06.09.2022 | 16:04
Sa aflat motivul pentru care a fost injunghiata eleva de 16 ani din Bucuresti Mama victimei e socata Mi se pare din filme
Eleva înjunghiată era în atenția agresoarei de mai mult timp. Foto: pxhere.com – colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Amintim că eleva de 16 ani a fost înjunghiată după ce a plecat de la școală, în prima zi a noului an școlar. Ea a fost atacată de un grup format din trei fete, iar la un moment dat una dintre atacatoare a scos briceagul.

Eleva a fost înjunghiată pe la spate

Conform observatornews.ro, în momentul în care colega de școală i-a băgat briceagul în coapsă, elevele se aflau în fața unei cafenele din Sectorul 1.

ADVERTISEMENT

Potrivit sursei citate, minora care a lovit cu briceagul era geloasă pe victima ei. Motivul? Atacatoarea ar fi avut o relație cu iubitul elevei înjunghiate.

Din fericire, fata care a fost tăiată pe stradă nu a pierdut mult sânge și a fost transportată la cea mai apropiată unitate medicală. Odată ajunsă la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu, ea a fost cusută și pansată.

ADVERTISEMENT

Ulterior, medicii au considerat că nu se impune interarea ei și i-au permis să revină acasă. De cealaltă partem polițiștii au identificat-o rapid pe scandalagioaică și au reținut-o.

Mama fetei a rămas marcată din cauza atacului

Mama fetei atacate a declarat își dorește pedepsirea agresoarei: ”Eu eram acasă. Ea a ieșit de la liceu și știu doar că au tăbărât pe ea trei fete. Nu le cunoaște pe niciuna. A lovit-o pe la spate. Mi se pare din filme.

ADVERTISEMENT

Nu e normal ca un copil minor să aibe briceag și să lovească cu el. Nu pot să trec cu vederea asemenea lucru. Era toată gașca. A rămas cu un băiat în urmă şi au traversat să meargă spre parc.

De acolo, fetele din spate au venit şi au dat în ea. S-au bătut şi una din spatele ei a venit, a înjunghiat-o şi au fugit“, spune mama elevei care a subliniat că va depune plângere penală.

ADVERTISEMENT

Cu privire la acest episod reprobabil, polițiștii Secției 5 au transmis luni că vor continua cercetările sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

ADVERTISEMENT