Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

S-a bucurat sau nu Gigi Becali de eliminarea lui Gică Hagi? “3 milioane a pierdut Farul”

Farul a fost scoasă de HJK Helsinki din Conference League. Mitică Dragomir a vorbit despre reacția lui Gigi Becali după eliminarea lui Gică Hagi.
02.09.2023 | 15:55
Sa bucurat sau nu Gigi Becali de eliminarea lui Gica Hagi 3 milioane a pierdut Farul
Farul a fost scoasă de HJK Helsinki din Conference League. Mitică Dragomir a vorbit despre reacția lui Gigi Becali după eliminarea lui Gică Hagi.
ADVERTISEMENT

După dubla din Conference League cu HJK Helsinki, Farul a părăsit competiția, scor general 3-2. Despre eliminarea lui Gică Hagi din competiția europeană a vorbit și Mitică Dragomir, în raport cu reacția pe care a avut-o finanțatorul de la FCSB, Gigi Becali.

S-a bucurat sau nu Gigi Becali de eliminarea lui Gică Hagi?

Despre reacția lui patronului de la FCSB după eliminarea echipei lui GicăHagi, Nea Mitică a avut un singur lucru de spus: “Gigi Becali nu este un om rău, el e rău de gură. El nu vrea răul la nimeni. Mai zice din gură, dar nu a trebuie să luăm în seamă tot ce zice el. Alții sunt veninoși. “

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, finanțatorul SuperLigii României

La FANATIK SUPERLIGA, analiștii din platou au discutat despre patronul de la FCSB. După reacția lui Mitică Dragomir, Alin Buzărin a deschis un nou subiect despre Gigi Becali. Invitatul emisiunii a explicat modul prin care latifundiarul din Pipera a finanțează primul eșalon al României.

“Nu sunt eu de partea lui Gigi Becali. Am scris tone de articole împotriva lui. Dar eu mă gândesc și așa. Omul acesta finanțează SupeLiga. A dat 1.5 milioane pe Compagno, 1.7 milioane pe Miculescu ar da 1 milion și pe Ștefănescu dacă ar fi cazul.

ADVERTISEMENT

La Botoșani, unde scrie ‘Venituri Iftime’ ar fi drepturi televiziune, consiliul județean și Gigi Becali. El în fiecare an dă câteva sute de mii pe 2-3 jucători de la Botoșani. Deci, el chiar a susținut financiar fotbalul din SuperLiga.”, a spus Alin Buzărin.

Mitică Dragomir, ironii la adresa lui Budescu

La FANATIK SUPERLIGA, Mitică Dragomir l-a ironizat pe Constantin Budescu. Fostul președinte al LPF s-a legat de kilogramele în plus pe care le are mijlocașul de la Farul Cosntanța. Greutatea acestuia fiind factorul principal pentru care nu reușește să facă față din punct de vedere fizic.

ADVERTISEMENT

“Măi copii, nu duce două meciuri într-o săptămână. E greu, ascultați ce vă spun. El e și cu 86 de kilograme în plus față de câte are. Îți dai seama că toate articulațiile alea suferă. Îți trebuie timp să refaci totul. E cel mai jos moment al fotbalului românesc din ultimii 50 de ani.

Chiar 55. În ultimii 55 de ani nu am avut căderea asta neîntâlnită. Să nu ai tu un oficial să îi placă fotbalul, să îi placă sportul. Să se implice, să finanțeze centrele de copii și juniori.  Doar atât, copiii și juniorii. Cu hrană, alimentație și terenuri bune, să mai audă lumea de noi că altfel ne ducem.

ADVERTISEMENT

Se nasc mai mulți copii români în străinătate decât în România. Știți că dacă te naști în Anglia ai cetățenie engleză. Nu mai ești român. A dispărut un sfert de România. Trebuie aleși conducătorii care merită.”, a mai spus Mitică Dragomir.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Părerea lui Gigi Becali despre eliminarea lui Gică Hagi

ADVERTISEMENT