ADVERTISEMENT
News

S-a deschis un nou centru de vaccinare drive-thru în București. Unde este amplasat

Un nou centru de vaccinare de tip drive-thru este operațional, în București. FANATIK vă spune unde este amplasat.
Autor: Cerasela Stafie | 08.06.2021 | 17:01
S-a deschis un nou centru de vaccinare drive-thru în București. Unde este amplasat
S-a deschis un nou centru de vaccinare drive-thru în București. Unde este amplasat Sursa foto: Anchor Grup

Anchor Grup și Primăria Sectorului 3 anunță că, începând cu data de 7 iunie, este disponibil un nou centru de vaccinare drive-thru în Capitală. Acesta este amplasat în parcarea București Mall – Vitan.

ADVERTISEMENT

Locuitorii din zonă, dar și persoanele care sunt în trecere pot merge să vaccineze, având un acces facil.

S-a deschis un nou centru de vaccinare drive-thru în București. Unde este amplasat

„Locuitorii din Sectorul 3, care vin la cumpărături sau care tranzitează zona, și nu numai, au posibilitatea să se vaccineze, într-un mod rapid și simplu, în cadrul acestui centru de vaccinare, direct din autoturismele proprii”, anunță, într-un comunicat Anchor Grup.

Personalul noului centru de vaccinare este asigurat de Primăria Sectorului 3. Programul de funcționare este de luni până duminică, între orele 8.00-20.00.

ADVERTISEMENT

Vaccinul utilizat este cel produs de alianța Pfizer – BioNTech. Acesta poate fi administrat persoanelor peste 12 ani.

Centrele de vaccinare de tip drive-thru din București

În momentul de față, în Capitală sunt deschise alte șase centre de vaccinare drive-thru. În toate se folosește serul Pfizer.

Un centrul de vaccinare de tip drive-thru a fost amenajat în parcarea Centrului Comercial Esplanada (Cora Pantelimon), în Sectorul 2. Acesta are program zilnic, de la 08:00 la 20:00.

ADVERTISEMENT

În sectorul 1, un centru drive-thru de vaccinare a fost amenajat în parcarea Metro Băneasa. De luni până sâmbătă acesta funcționează între orele 08:00-20:00, iar duminică între orele 08:00-18:00.

Două dintre acestea sunt în Sectorul 6: Drive-Thru Metro Militari și Drive-Thru Plaza România. Primul are un program de luni până sâmbătă de la 08:00 la 20:00, iar duminica de la 08.00 la 18.00.

ADVERTISEMENT

Punctul de vaccinare din parcarea exterioară a Plaza România este amplasat în mijlocul comunității, într-una dintre cele mai frecventate zone din sector. Acesta are are 4 fluxuri de vaccinare, cu personal asigurat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.

Zilnic, pot fi vaccinate peste 200 de persoane iar programul de lucru este de luni până vineri, între orele 15:00 – 20:00, și sâmbătă – duminică, între orele 08:00 – 20:00.

ADVERTISEMENT

În sectorul 4 este deschis Drive-Thru Metro Berceni. Acesta are un program de funcționare de luni până duminică, 08.00-20.00. În sectorul 5 funcționează, cu același program, Drive-Thru Piața Constituției.

În țară, primul centru de vaccinare drive-thru a fost deschis la Deva, la data de 24 aprilie. A urmai apoi Clujul, la data de  26 aprilie și Aradul, la 28 aprilie.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!