Sport

S-a lămurit situația cu Radu Drăgușin înainte de Tottenham – Wolverhampton: ”Se adaptează și e gata să joace”

Fanii lui Tottenham așteaptă cu nerăbdare ca Radu Drăgușin să intre titular, însă acest lucru nu se va întâmpla nici la meciul cu Wolverhampton.
16.02.2024 | 17:59
Sa lamurit situatia cu Radu Dragusin inainte de Tottenham  Wolverhampton Se adapteaza si e gata sa joace
Fanii lui Tottenham așteaptă cu nerăbdare ca Radu Drăgușin să intre titular, însă acest lucru nu se va întâmpla nici la meciul cu Wolverhampton. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Fundașul a fost adus de Spurs în schimbul sumei de 25 de milioane de euro, plus alte 6 milioane de euro bonusuri. Transferul a fost inclus pe lista celor mai importante mutări din perioada de mercato din iarnă.

Ange Postecoglu a explicat situația lui Radu Drăgușin înainte de Tottenham – Wolverhampton

În conferința de presă premergătoare partidei Tottenham – Wolverhampton, din etapa a 25-a din Premier League, managerul Ange Postecoglu a vorbit despre situația lui Radu Drăgușin și ce așteaptă de la internaționalul român.

ADVERTISEMENT

”A fost foarte bun, muncește mult. Era la Genoa și juca. Dacă doar jocul era tot ce îl interesa, ar fi rămas la Genoa. Dacă vrei să ajungi la un club mare, atunci e parte din proces. Radu știa acest lucru.

De aceea l-am vrut aici, pentru că știa ce înseamnă provocarea de a veni aici și că a juca nu e un dat. Totul e despre cum îți croiești calea. Se adaptează. Jucăm cu totul diferit față de ce era obișnuit, l-am folosit în meciuri și cred că s-a descurcat bine când a intrat.

ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin a fost extraordinar la antrenamente, are cea mai bună atitudine, se simte excelent printre ceilalți jucătorii. Colegii pot vedea într-adevăr ce calități are. Și e gata să joace”, a declarat Postecoglu, conform Football London.

Drăgușin, viitorul lui Tottenham

Managerul lui Tottenham a lăsat să se înțeleagă că misiunea lui Drăgușin în acest sezon va fi aceea de a acoperi momentele când unul dintre titulari va absenta. ”Nu l-am cumpărat pentru șase luni, l-am adus la acest club pentru mult timp și am văzut deja în acest sezon ce impact a avut să pierdem ambii fundași centrali.

ADVERTISEMENT

Nu mai vreau să se întâmple în viitor, de aceea e Radu aici. În următoarele trei, patru luni, până la sfârșitul campionatului, el trebuie să se adapteze și să muncească mult”, a mai spus Ange Postecoglu.

În ciuda faptului că cei doi fundași laterali care se află de obicei în primul ”11” al formației londoneze, Pedro Porro și Destiny Udogie, au lipsit de al ultimul antrenament și sunt incerți, tehnicianul lui Spurs nu are de când să schimbe sistemul.

ADVERTISEMENT

Astfel că la pregătirea întâlnirii cu Wolverhampton, care va avea loc sâmbătă, 17 februarie, de la ora 17:00, Postecoglu a lucrat tot cu o defensivă în 4 oameni și în care fundași centrali au fost Mickey van de Ven și Cristian Romero, iar în cele două benzi i-a folosit pe Emerson Royal și Ben Davies.

ADVERTISEMENT