Life

S-a lăudat cât e de deștept, dar a greșit prima întrebare la Vrei să fii milionar. Video

Un tânăr ajuns la Vrei să fii milionar a reușit să greșească prima întrebare, deși s-a lăudat că este un om inteligent.
23.06.2021 | 10:03
Sa laudat cat e de destept dar a gresit prima intrebare la Vrei sa fii milionar Video
ADVERTISEMENT

Vrei să fii milionar este una dintre cele mai populare emisiuni de cultură generală.

A ajuns și la noi, încă de acum mulți ani, pe când încă aveam lei vechi și socoteam marele premiu în miliarde.

De-a lungul timpului, au fost câțiva români care au dovedit că au cultura generală necesară pentru a trece de ultimele întrebări și a câștiga marele premiu.

ADVERTISEMENT

Așa cum există unii care ajung în vârf, însă, sunt și alții care nu apucă să treacă nici de primul nivel. Sigur, întotdeauna poți să ai o zi proastă, marcată de ghinion.

Mai dureros este însă când încerci să te lauzi cu inteligența pe care o posezi, așa cum a făcut-o tânărul Brendan, care a dat-o de gard chiar la prima întrebare.

ADVERTISEMENT

Se pare că lucrurile s-au mai schimbat de-a lungul timpului, iar acum primele întrebări au un format mai degrabă de cultură populară modernă, având în vedere că este menționată publicația Buzzfeed în această primă întrebare.

Chifteluțele de la Ikea l-au trimis acasă anticipat

”Îmi amintesc că mă uitam la emisiune când eram mic și era un adevărat fenomen, 10 milioane de oameni se uitau la un show cu și despre oameni inteligenți, seară de seară, celebrând chiar ideea de a fi inteligenți”, afirmă participantul înainte de a trece la joc.

ADVERTISEMENT

”Atunci m-am gândit că nu poate fi atât de rău să fii inteligent, poate că nu e neapărat rău să fii un tocilar, poate e chiar cool să fii deștept, astfel că am urmat toate aceste idei și tocmai ce am absolvit Facultatea de Medicină”, a mai afirmat Brendan, foarte sigur pe el și pe parcursul pe care îl va avea la Vrei să fii milionar.

Prima întrebare, cea la care a și picat Brendan, a fost: ”Să-ți faci selfie-uri în bucătării pe care nu le permiți și să iei o ‘pauză de chifteluțe’ sunt două lucruri despre care Buzzfeed spune că orice tânăr de 20 și ceva de ani le face în prima călătorie din: Paris, Londra, Roma sau Ikea.”

ADVERTISEMENT

”Uite, cred că servesc chifteluțe la Ikea, dar nu cred că acesta este răspunsul corect. Așadar, bucătării pe care nu ți le permiți, chifteluțe, sună ca și cum ar trebui să fie vorba despre Roma. Aleg răspunsul final Roma”, a răspuns Brendan, care a aflat peste doar câteva clipe ce greșeală majoră a făcut.

Brendan nu și-a ascultat instinctul și nu a ales varianta cea mai evidentă, pe care chiar a bănuit-o că ar fi corectă, astfel că a mers acasă după prima întrebare.

ADVERTISEMENT