Sport

S-a aflat motivul petrecerii date de Simona Halep cu Toni Iuruc. Când se vor căsători cei doi

Simona Halep s-ar fi măritat în mare secret cu iubitul ei Toni Iuruc, anunță Prosport. Petrecerea a avut loc la vila de lux a cuplului, de la Izvorani.
24.07.2021 | 18:05
Sa aflat motivul petrecerii date de Simona Halep cu Toni Iuruc Cand se vor casatori cei doi
S-a măritat în mare secret Simona Halep cu Toni Iuruc? Petrecere machidonească de mare fast la vila din Izvorani
ADVERTISEMENT
24-07-2021
15:06

Toni Iuruc, petrecere pentru că i-a fost acceptată cererea

Petrecerea găzduită de Simona Halep și Toni Iuruc la vila de la Izvorani a fost organizată în urma unei tradiții machidonești pe care cei doi au ținut să o respecte.

Conform gsp.ro, viitorul mire a fost cel care a organizat totul penttru a celebrat acceptul Simonei Halep de a se căsători cu el. Nunta celor doi ar urma să aibă loc în luna septembrie.

La doar o lună după ce a confirmat logodna cu Toni Iuruc, Simona Halep s-ar fi căsătorit în mare secret cu iubitul ei cu care este împreună de doi ani, anunță Prosport.

S-a măritat în mare secret Simona Halep cu Toni Iuruc?

Sursa citată scrie că cei doi îndrăgostiți ar fi făcut petrecerea după cununie la vila de 1.000.000 de euro de pe malul lacului Snagov. Primii invitați au venit în cursul orei 19:00, când a început petrecerea machedonească de mare fast.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a purtat o rochie scurtă, roșie, cu un umăr gol. Sportiva este cunoscută ca fiind campioană și la dans, nu doar la tenis și încă de la primele minute ale muzicii machedonești a intrat în horă.

VEZI VIDEO IMAGINI DE LA EVENIMENT

Dani Caramihai, cofondatorul Fratelli, i-a cununat pe Halep și Iuruc

Conform celor de la Prosport, Dani Caramihai, cofondatorul clubului Fratelli, este cel care i-ar fi cununat pe Simona Halep și Toni Iuruc. El este vărul fostului lider mondial din ierarhia WTA.

ADVERTISEMENT

Locația în care Simona Halep și Toni Iuruc au făcut petrecerea este una de lux. Cei doi și-au achiziționat un teren de 10.000 de metri pătrați pe malul lacului Snagov și și-au ridicat o locuință de lux unde își propun să se stabilească.

Simona Halep și vărul ei, Dimciu
Simona Halep și vărul ei, Dimciu, la petrecerea de nuntă a campioanei noastre

Petrecere cu mare fast la vila de 1.000.000 de euro de pe malul lacului Snagov

FANATIK a prezentat imagini în exclusivitate în luna februarie cu proprietatea de lux a Simonei Halep și a lui Toni Iuruc în timp ce era în construcție. Investiția nu a fost deloc una de neglijat.

ADVERTISEMENT

Simona Halep și Toni Iuruc au investit aproximativ 1.000.000 de euro în vila de la Izvorani, de pe malul lacului Snagov. Vila este dotată cu o piscină, dar și un teren uriaș de tenis unde sportiva se poate antrena.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au logodit în luna iunie: “Am fost emoționată, mă bucur tare mult să îl am pe Toni alături de mine”

În luna iunie, Simona Halep anunța public că s-a logodit cu Toni Iuruc. Întrebată despre inelul de logodnă, Simo a spus: „E foarte frumos, îl port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut ziceam că va fi un moment banal, dar nu, impactul a fost mare. Am fost emoționată, mă bucur tare mult să îl am pe Toni alături de mine.

ADVERTISEMENT

Am plecat la un drum frumos împreună, nu-mi place să vorbesc despre viața personală, dar este un moment plăcut. Ne-am logodit, așa este, mă bucur tare mult, este un moment foarte frumos al vieții mele.”

Simona Halep visa să joace la Jocurile Olimpice de la Tokyo!

Simona Halep visa să joace la Jocurile Olimpice de la Tokyo în această vară, însă din cauza unei accidentări la gambă, suferită la turneul de la Roma, nu a putut participa la cea mai importantă competiție.

Toni Iuruc, în vârstă de 42 de ani, a mai fost căsătorit de două ori. Este un milionar machidon, iar prima dată când s-a afișat cu Simona Halep a fost după finala de la Wimbledon 2019.

  • 29 de ani are Simona Halep
  • 1.000.000 de euro au investit Halep și Iuruc în vila de pe malul lacului Snagov
ADVERTISEMENT
Tags: