Fotbal intern

S-a stabilit programul etapei a 4-a a play-out-ului. Hermannstadt – Dinamo nu se va juca

12.06.2020 | 11:33
Sa stabilit programul etapei a 4a a playoutului Hermannstadt  Dinamo nu se va juca
ADVERTISEMENT

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit programul etapei a 4-a a play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1.

S-a stabilit programul etapei a 4-a a play-out-ului

Conform anunțului făcut de LPF pentru programul etapei a 4-a a play-out-ului, partida FC Hermannstadt – Dinamo nu se va disputa, după ce în tabăra ”câinilor” a fost descoperit un caz de COVID-19.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea Hermannstadt – Dinamo va fi reprogramată la o altă dată, așa cum se va întâmpla și cu meciul pe care ”câinii” ar fi trebuit să-l joace sâmbătă, pe teren propriu, cu formația Chindia Târgoviște.

Magazionerul echipei Dinamo București a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Primele măsuri luate au fost cele din  protocolul anterior stabilit. Persoana în cauză a fost izolată şi i se va reface testul în speranţa că primul a fost o eroare.

ADVERTISEMENT

FC Botoșani nu va fi programată în play-off

În aceste condiții, programul etapei a 4-a a play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1 este următorul:

Marți, 16 iunie
Ora 20:00 Sepsi OSK Sfântu – FC Voluntari
Miercuri, 17 iunie
Ora 20:00 Chindia Târgoviște – FC Viitorul
Joi, 18 iunie
Ora 20:00 Poli Iași – Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, LPF a anunțat că echipa FC Botoșani nu va avea programate meciuri până la finalizarea anchetei epidemiologice, după ce doctorul formației a fost depistat pozitiv.

Medicul echipei FC Botoșani, Petre Rădăuceanu, a fost confirmat pozitiv la scurt timp după ce echipa a ajuns la Craiova. Partida dintre Universitatea și FC Botoșani a fost amânată.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul Valeriu Iftime a avut o reacție dură la adresa autorităților din Craiova, după ce jucătorii formației sale au fost dați afară din hotel joi seară și trimiși la Botoșani cu antemergătorul.

COVID-19 a lovit și la FCSB, acolo unde Teia Sponte, prietenul lui Gigi Becali, care urmărea meciurile ”roş-albaştrilor” din loja patronului a fost confirmat pozitiv cu noul virus.

ADVERTISEMENT