Sport

S-au împăcat Leo Messi și Kylian Mbappe?! Gestul făcut de argentinian care anunță pacea între cele două vedete

Leo Messi a făcut un gest superb pentru Kylian Mbappe ce poate fi interpretat ca un prim pas spre împăcarea cu coechipierul său de la PSG, Kylian Mbappe.
17.04.2023 | 21:00
Sau impacat Leo Messi si Kylian Mbappe Gestul facut de argentinian care anunta pacea intre cele doua vedete
Leo Messi a făcut un gest superb pentru Kylian Mbappe ce poate fi interpretat ca un prim pas spre împăcarea cu coechipierul său de la PSG, Kylian Mbappe. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Relația dintre cele două vedete nu a fost niciodată una prea caldă, însă presa franceză a scris că s-a răcit foarte tare după finala Cupei Mondiale din Qatar, când argentinianul nu i-a luat apărarea colegului său de la PSG, batjocorit de ceilalți fotbaliști din naționala ”pumelor”

Leo Messi, pas uriaș spre împăcarea cu Kylian Mbappe

În ciuda faptului că Leo Messi și Kylian Mbappe dau impresia pe teren că nu au nimic de împărțit, între cei doi nu există niciun fel de prietenie, ba chiar ar fi unele divergențe. Cu toate acestea, argentinianul pare că vrea să se împace cu francezul și a făcut de curând un gest frumos.

ADVERTISEMENT

Pus să numească cel mai bun ”11” format dintre jucătorii alături de care a evoluat în cariera sa, campionul mondial în vârstă de 35 de ani a ales numai fotbaliști pe care i-a avut colegi la FC Barcelona, singura excepție fiind chiar Mbappe.

Conform sportskeeda.com, starul francez de la PSG formează în viziunea lui Messi un atac stelar alături de brazilianul Neymar, care i-a fost alături atât în La Liga, cât și în Ligue 1, și de uruguayanul Luis Suarez, alături de care a jucat pe Camp Nou.

ADVERTISEMENT

Este practic recunoașterea pe care Leo Messi i-o aduce lui Kylian Mbappe, cel care este considerat de mulți urmașul de drept al argentinianului la coroana neoficială de cel mai bun fotbalist al planetei.

Ronaldinho nu avea cum să lipsească din echipa lui Messi

Linia de mijloc creată de Messi este compusă din ”gemenii” Xavi Hernandez și Andres Iniesta, care îl au alături de ei pe celebrul fotbalist brazilian Ronaldinho, omul care a crezut cel mai mult în ascensiunea argentinianului când se afla la Barcelona.

ADVERTISEMENT

Fundași laterali sunt Daniel Alves și Jordi Alba, iar apărători centrali au fost aleși Carles Puyol și Javier Mascherano, bunul prieten al lui Leo Messi. Pentru postul de portar a fost ales Marc-Andre Ter Stegen, în detrimentul lui Victor Valdes.

împăcare Leo Messi Kylian Mbappe

În ultimele luni s-au întețit zvonurile că Leo Messi nu își mai dorește să rămână la PSG din vară, mai ales că în ultima perioadă a fost huiduit la scenă deschisă pe Parc des Princes de fanii parizieni, care sunt tot mai nemulțumiți de evoluțiile acestuia.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că s-au vehiculat mai multe nume pentru viitorul lui Messi, întoarcerea la Barcelona, zona Golfului, MLS sau chiar revenirea acasă în campionatului Argentinei, fotbalistul a ținut să mențină suspansul și a mărturisit că nu știe ce se va întâmpla de la vară încolo.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 2,90 este cota pentru „peste 4 goluri” la meciul Angers – PSG

ADVERTISEMENT