Sport

Kylian Mbappe, acuzat că a plecat special în vacanță pentru a nu fi prezent la revenirea lui Leo Messi la PSG

Situația pare a fi din nou tensionată la PSG după finala Cupei Mondiale, Kylian Mbappe evitând în mod special revederea cu Leo Messi.
09.01.2023 | 20:19
Kylian Mbappe acuzat ca a plecat special in vacanta pentru a nu fi prezent la revenirea lui Leo Messi la PSG
Situația pare a fi din nou tensionată la PSG după finala Cupei Mondiale, Kylian Mbappe evitând în mod special revederea cu Leo Messi. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Momentul mult așteptat al reîntâlnirii dintre cei doi s-a amânat, deoarece clubul parizian a decis să-i ofere o scurtă vacanță internaționalului francez, care a revenit la club imediat după turneul final.

Scandal la PSG cu Kylian Mbappe și Leo Messi

PSG se află din nou pe un butoi cu pulbere, un scandal izbucnind pe tema vacanței pe care și-a luat-o Kylian Mbappe chiar în momentul în care Leo Messi se pregătea să revină în capitala Franței, după ce a sărbătorit câștigarea titlului mondial cu naționala Argentinei.

ADVERTISEMENT

Fostul director general al clubului Red Star, Pauline Gamerre, vorbește despre faptul că toată această situație este cusută cu ață albă și de fapt starul francez ar fi evitat cu bună știință să fie prezent la întoarcerea argentinianului în cantonamentul parizienilor.

”Voi încerca să-mi cântăresc cuvintele, pentru că îmi imaginez că este foarte complicat să gestionezi situația de la PSG. Dar am un sentiment de curtea școlii. Toată lumea este extaziată de revenirea lui Kylian Mbappe după 72 de ore de la finala Cupei Mondială, dar la fel s-a întâmplat și cu Antoine Griezmann și nu s-a făcut atâta vâlvă.

ADVERTISEMENT

Apoi, el își plănuiește o vacanță. De ce a preferat să plece la începutul lui ianuarie? Pentru că biletele de avion și hotelurile sunt mult mai ieftine decât între Crăciun și Revelion?”, a declarat Gamerre, conform site-ului lesport10.com.

Mbappe, vacanță în timpul competițiilor

Fostul oficial de la Red Star s-a arătat intrigat de faptul că oficialii clubului PSG au permis ca doi jucători importanți din lotul lui Christophe Galtier să plece în vacanță în timp ce competițiile se află în plină desfășurare.

ADVERTISEMENT

”Evident, Mbappe a avut ocazia să plece, întâmplător, înainte ca Messi să se întoarcă. Și chiar mai bine! Pleacă împreună cu un prieten. Dacă toată lumea și-ar putea lua concediu când vrea, ar fi bine să știm cine poate juca și când.

Nu, dar serios?! Uneori eram jigniți că lui Marquinhos i-a luat 24 de ore pentru ca soția sa să nască, dar, pe de altă parte, că mergem la New York pentru o săptămână sau două știind că meciurile s-au reluat, asta nu a șocat pe nimeni”, a mai spus Pauline Gamerre.

ADVERTISEMENT

Leo Messi s-a întors pe 4 ianuarie la PSG, echipă alături de care şi-a reluat antrenamentele. Argentinianul a fost felicitat de francezi, chiar dacă a învins în finală reprezentativa “cocoşului Galic”, la capătul unui meci epic. Superstarul s-a bucurat de o gardă de onoare din partea colegilor, primind şi un trofeu din partea parizienilor. De la eveniment au lipsit Mbappe și Hakimi, plecați în vacanță la New York.


  • Cota NETBET pentru PSG: 2,65 este cota pentru „total goluri PSG: sub 2,5” la meciul PSG – Angers! 

ADVERTISEMENT