Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

S-au încins spiritele în studioul Fanatik Superliga, după ce Kopic a decis să-și ducă fotbaliștii de la Dinamo în teambuilding

Cristi Coste și analiștii de la FANATIK SUPERLIGA au discutat despre decizia lui Zeljko Kopic de a-i duce pe jucătorii de la Dinamo în teambuilding.
14.04.2024 | 11:30
Sau incins spiritele in studioul Fanatik Superliga dupa ce Kopic a decis sasi duca fotbalistii de la Dinamo in teambuilding
Kopic i-a dus pe jucătorii lui Dinamo în teambuilding. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Înainte de meciul cu Poli Iași, jucătorii lui Dinamo au fost în teambuilding la inițiativa antrenorului croat. Cristi Coste și analiștii FANATIK au discutat despre decizia lui Zeljko Kopic și a conducerii formației din Ștefan cel Mare.

Kopic a decis să-și ducă fotbaliștii de la Dinamo în teambuilding

Cristi Coste a prezentat decizia pe care Zeljko Kopic a luat-o. Antrenorul croat a fost joi de dimineață cu fotbaliștii de la Dinamo în teambuilding. Momentul, destinat relaxării jucătorilor din punct de vedere psihic, a avut loc înainte de meciul important cu Poli Iași.

ADVERTISEMENT

“Ai văzut că Dinamo are un program foarte special. Băieții, Kopic și cei de acolo, au găsit soluția redresării psihice a jucătorilor. Teambuilding la Balotești.

Miercuri dimineața, jucătorii au fost anunțați că au teambuilding în loc de antrenament la Edenland Park, la Balotești. FANATIK a publicat materialul, suporterii au luat foc, iar miercuri după antrenament s-a schimbat programul.

ADVERTISEMENT

Au zis că fac 2 antrenamente, pentru că sunt suporterii supărați. Și joi dimineața, adică ieri, au revenit la programul inițial, la modul ‘Să le arătăm suporterilor cine conduce clubul’ și s-au dus la teambuilding.

Așa s-a antrenat Dinamo pentru meciul cu Poli Iași. Au tras de frânghii, au intrat prin căsuțe, au jucat paintball. Așteptăm poze”, a spus Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“Asta e soluția câștigătoare?”

Giani Kiriță nu a fost prea încântat cu alegerea celor de la Dinamo de a merge în teambuilding înainte de meciul cu Poli Iași. Formația antrenată de Zeljko Kopic se bate pentru salvarea de la retrogradare, însă lupta nu este deloc ușoară.

Cele patru formații din subsolul clasamentului sunt apropiate din punct de vedere al punctajului. În prezent, dinamoviștii sunt cu o poziție deasupra ultimului loc, Botoșani, la 2 puncte și la 4 puncte de prima echipă care se salvează de la retrogradare, Voluntari.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, dinamovistul Giani Kiriță are răbdare și încearcă să aibă încredere în decizia luată de antrenor și de club. Analistul FANATIK speră ca alegerea lui Kopic să dea rezultate în meciul de diseară.

“Au adus vreun psiholog la echipă să vorbească? Sau asta să fie soluția câștigătoare? Poate e o soluție pentru ieșirea asta din ‘criză’. Faptul că ei se duc acolo e un moment de relaxare.

Au și ei nevoie de asta într-adevăr. Dacă au avut două antrenamente înainte este OK. Poate așa se relaxează jucătorii și batem Poli Iași”, a mai spus și Giani Kiriță, la FANATIK SUPERLIGA.

LANSAREA TRICOULUI ROMÂNIEI LA EURO 2024!

ADVERTISEMENT