Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

S-au încins spiritele în studioul Fanatik Superliga, după ce Kopic a decis să-și ducă fotbaliștii de la Dinamo în teambuilding

Cristi Coste și analiștii de la FANATIK SUPERLIGA au discutat despre decizia lui Zeljko Kopic de a-i duce pe jucătorii de la Dinamo în teambuilding.
14.04.2024 | 11:30
Sau incins spiritele in studioul Fanatik Superliga dupa ce Kopic a decis sasi duca fotbalistii de la Dinamo in teambuilding
Kopic i-a dus pe jucătorii lui Dinamo în teambuilding. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Înainte de meciul cu Poli Iași, jucătorii lui Dinamo au fost în teambuilding la inițiativa antrenorului croat. Cristi Coste și analiștii FANATIK au discutat despre decizia lui Zeljko Kopic și a conducerii formației din Ștefan cel Mare.

Kopic a decis să-și ducă fotbaliștii de la Dinamo în teambuilding

Cristi Coste a prezentat decizia pe care Zeljko Kopic a luat-o. Antrenorul croat a fost joi de dimineață cu fotbaliștii de la Dinamo în teambuilding. Momentul, destinat relaxării jucătorilor din punct de vedere psihic, a avut loc înainte de meciul important cu Poli Iași.

ADVERTISEMENT

“Ai văzut că Dinamo are un program foarte special. Băieții, Kopic și cei de acolo, au găsit soluția redresării psihice a jucătorilor. Teambuilding la Balotești.

Miercuri dimineața, jucătorii au fost anunțați că au teambuilding în loc de antrenament la Edenland Park, la Balotești. FANATIK a publicat materialul, suporterii au luat foc, iar miercuri după antrenament s-a schimbat programul.

ADVERTISEMENT

Au zis că fac 2 antrenamente, pentru că sunt suporterii supărați. Și joi dimineața, adică ieri, au revenit la programul inițial, la modul ‘Să le arătăm suporterilor cine conduce clubul’ și s-au dus la teambuilding.

Așa s-a antrenat Dinamo pentru meciul cu Poli Iași. Au tras de frânghii, au intrat prin căsuțe, au jucat paintball. Așteptăm poze”, a spus Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“Asta e soluția câștigătoare?”

Giani Kiriță nu a fost prea încântat cu alegerea celor de la Dinamo de a merge în teambuilding înainte de meciul cu Poli Iași. Formația antrenată de Zeljko Kopic se bate pentru salvarea de la retrogradare, însă lupta nu este deloc ușoară.

Cele patru formații din subsolul clasamentului sunt apropiate din punct de vedere al punctajului. În prezent, dinamoviștii sunt cu o poziție deasupra ultimului loc, Botoșani, la 2 puncte și la 4 puncte de prima echipă care se salvează de la retrogradare, Voluntari.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, dinamovistul Giani Kiriță are răbdare și încearcă să aibă încredere în decizia luată de antrenor și de club. Analistul FANATIK speră ca alegerea lui Kopic să dea rezultate în meciul de diseară.

“Au adus vreun psiholog la echipă să vorbească? Sau asta să fie soluția câștigătoare? Poate e o soluție pentru ieșirea asta din ‘criză’. Faptul că ei se duc acolo e un moment de relaxare.

Au și ei nevoie de asta într-adevăr. Dacă au avut două antrenamente înainte este OK. Poate așa se relaxează jucătorii și batem Poli Iași”, a mai spus și Giani Kiriță, la FANATIK SUPERLIGA.

LANSAREA TRICOULUI ROMÂNIEI LA EURO 2024!

ADVERTISEMENT
„Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face altceva decât bani”. Cum e...
„Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face altceva decât bani”. Cum e căsnicia unei vedete din România cu un fost sportiv de peformanță
Prețurile de pe litoralul românesc au luat-o razna. Cât au ajuns să coste...
Prețurile de pe litoralul românesc au luat-o razna. Cât au ajuns să coste produsele obișnuite din supermarket
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost...
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost implicat într-un scandal matrimonial
Vremea 27 mai - 24 iunie 2024. Început de vară cu temperaturi de...
Vremea 27 mai - 24 iunie 2024. Început de vară cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius, dar şi fenomene meteo extreme
Gestul uriaş făcut de Valentina Pelinel! Soţia lui Cristi Borcea nu s-a uitat...
Gestul uriaş făcut de Valentina Pelinel! Soţia lui Cristi Borcea nu s-a uitat la bani
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
AMENDĂ de 4.500 de lei dacă FACI asta! E total INTERZIS!
AMENDĂ de 4.500 de lei dacă FACI asta! E total INTERZIS!
Cine este Florian Coldea, celebrul general SRI acuzat de trafic de influență și...
Cine este Florian Coldea, celebrul general SRI acuzat de trafic de influență și spălare de bani. Ar fi cerut sute de mii de euro pentru a rezolva probleme în justiție
Vești foarte proaste de la ANM. Luna iunie, una de coșmar
Vești foarte proaste de la ANM. Luna iunie, una de coșmar
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când...
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când cineva îți dă timpul lui, dăruiște și tu!
Sondaj IPSOS: Nicușor Dan, pe primul loc în cursa pentru Primăria Capitalei. Ce...
Sondaj IPSOS: Nicușor Dan, pe primul loc în cursa pentru Primăria Capitalei. Ce scor înregistrează Piedone și Firea
Hotelul din România unde s-a filmat celebrul film „Nea Mărin miliardar”. Locul are...
Hotelul din România unde s-a filmat celebrul film „Nea Mărin miliardar”. Locul are o istorie fascinantă