Sport

S-au scos la vânzare biletele pentru FC U Craiova – FCSB din Cupa României! Anunțul oltenilor

FC U Craiova 1948 pune în vânzare biletele pentru derby-ul cu FCSB din Cupa României Betano. De unde își pot cumpăra fanii tichetele pentru confruntarea din Bănie.
29.11.2023 | 20:18
Sau scos la vanzare biletele pentru FC U Craiova  FCSB din Cupa Romaniei Anuntul oltenilor
S-au scos la vânzare biletele pentru FC U Craiova - FCSB! Anunțul oltenilor. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 – FCSB se joacă pentru calificarea în sferturile Cupei României Betano, iar „alb-albaștrii” au pus deja în vânzare biletele pentru partidă. Confruntarea este programată săptămâna viitoare, joi, de la ora 20:45, pe arena din Bănie.

S-a pus în vânzare biletele pentru derby-ul FC U Craiova – FCSB din Cupa României! Cât costă tichetele

FC U Craiova 1948 se pregătește de un derby cu calificarea pe masă împotriva celor de la FCSB în grupele Cupei României Betano. Ambele formații sunt la egalitate de puncte cu Oțelul Galați, iar un succes ar însemna biletul pentru sferturile de finala ale competiției.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova și-a luat revanșa în fața celor de la Sepsi, iar Adrian Mititelu are planuri îndrăznețe pentru următoarele confruntării ale grupării sale. Astfel, se așteaptă ca susținătorii formației din Bănie să fie alături de echipă la derby-ul cu FCSB.

„Alb-albaștrii” au scos la vânzare biletele pentru confruntarea cu FCSB, însă misiunea oltenilor nu este tocmai una ușoară. „Roș-albaștrii” sunt lideri în SuperLiga, iar Florinel Coman este de neoprit, fiind unul dintre golgheterii formației lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„FCU 1948 pune în vânzare bilete pentru derby-ul cu FCSB, din data de 07 decembrie, ora 20:45. Acestea pot fi achiziționate on-line de pe EVENTIM, de la Magazinul Oficial al Clubului și de la casa de bilete situată la Sala Polivalentă.

Prețurile biletelor sunt următoarele: Tribuna VIP SPECIAL 200 RON (Sectorul C rândurile 2-6, locurile 5-11, Sectorul D rândurile 2-6, locurile 23-29, in apropierea tunelului de ieșire al jucătorilor și lângă băncile de rezerve). VIP: 80 RON. Tribuna I: 30 RON. Tribuna II: 20 RON. Peluza SUD: 10 RON.

ADVERTISEMENT

Programul Magazinului Clubului: Luni-Vineri, între orele 9:00 – 18:00. Joi, 07/12/2023, între orele 9:00 – 20:45 Programul casei de bilete de la Sala Polivalentă: Joi, 07/12/2023, între orele 12:00 – 20:45. De asemenea, prețul unei loje pe meci este de 2000 RON, iar aceasta poate fi achiziționată de cel mult 10 persoane”, au scris oltenii.

Persoanele cu dizabilități și copii sub 12 ani au acces gratuit la FC U Craiova – FCSB

FC U Craiova 1948 anunță că personalele cu dizabilități și copiii până în 12 ani vor intra gratuit la derby-ul cu FCSB în baza unui acces de la magazinul oficial. Aceștia au venit cu detalii despre cum își pot asigura un bilet la confruntarea din Cupa României Betano.

ADVERTISEMENT

„Persoanele cu dizabilități vor beneficia de intrare gratuită la meci, cu un acces eliberat de Magazinul Clubului, în baza actului de identitate și a certificatului medical pe care îl prezintă. Copiii până la 12 ani inclusiv au acces gratuit pe stadion la tribuna a II-a, însoțiți de un adult, posesor de bilet sau abonament, în baza certificatului de naștere și a biletului de acces care va putea fi procurat doar de la Magazinul Oficial al Clubului.

Biletele achiziționate online pot fi scanate și de pe ecranul dispozitivelor. Păstrați biletul în format PDF, încadrați codul de bare pe ecran și, eventual, măriți luminozitatea ecranului. Imprimarea biletului nu este obligatorie”, se arată în comunicatul oltenilor.

ADVERTISEMENT