Sport

Florinel Coman e de neoprit! Gol a la Cristiano Ronaldo în Dinamo – FCSB. Video

Florinel Coman a deschis scorul superb în Dinamo - FCSB. Internaționalul român a marcat în stilul lui Cristiano Ronaldo.
26.11.2023 | 22:22
Florinel Coman e de neoprit Gol a la Cristiano Ronaldo in Dinamo  FCSB Video
Florinel Coman e de neoprit! Gol a la Cristiano Ronaldo în Dinamo - FCSB. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florinel Coman (25 de ani) și-a continuat forma bună și în Dinamo – FCSB. Starul liderului din SuperLiga a marcat super în derby-ul etapei cu numărul 17.

Florinel Coman, gol minunat în Dinamo – FCSB. Execuție în stilul lui Cristiano Ronaldo

Florinel Coman a înscris superb al 6-lea său gol din acest campionat. „Șeptarul” roș-albaștrilor a executat perfect o lovitură liberă obținută de Andrea Compagno, care a intrat la pauză, în minutul 52 al duelului cu Dinamo. Stilul în care a bătut atacantul a semnat cu modul în care execută Cristiano Ronaldo. – vezi VIDEO

ADVERTISEMENT

Atacantul roș-albaștrilor nu doar că a ajuns la cota 6 în SuperLiga, compeție în care se laudă și cu cinci assist-uri. Coman e într-o formă de zile mari și cu moralul crescut și datorită calificării României la Euro 2024. El a început titular meciul cu Elveția, câștigat cu 1-0.

În ultima campanie de calificare, Florinel Coman a reușit să marcheze în sfârșit și sub tricolor. S-a întâmplat în meciul câștigat de România, cu Andorra, scor 4-0.

ADVERTISEMENT

Coman n-a terminat pe teren derby-ul cu Dinamo

Reușita lui Florinel Coman din minutul 52 s-a dovedit a fi decisivă. Cu golul internaționalului român, FCSB a câștigat cu 1-0 și s-a distanțat la cinci puncte de principala urmăritoare, CFR Cluj.

Deși a fost decisiv pentru echipa lui Elias Charalambous, staff-ul vicecampioanei nu l-a ținut pe „șeptar” până la final pe teren. Coman a fost înlocuit în minutul 85. În locul său a intrat fostul dinamovist Dorin Rotariu.

ADVERTISEMENT

Antrenorii de la FCSB au dorit probabil să îl menajeze pe Coman, mai ales că venea după partidele grele, cu foarte mare încărcătură, de la echipa națională, cu Israel și Elveția. Ba, mai mult, în minuutl 79 al derby-ului, Coman luase un cartonaș galben.

Gata de primul titlu cu FCSB

Din 2017 la FCSB, atunci când Gigi Becali a plătit 3 milioane de euro pentru transferul său de la Viitorul, Florinel Coman speră să spargă gheața și să contribuie la cucerirea primului său titlu cu roș-albaștrii.

ADVERTISEMENT

Starul liderului din SuperLiga a explicat unde se va face diferența în lupta la campionat înainte de Dinamo – FCSB 0-1. „Eu cred că în play-off se va da bătălia. Contează foarte mult și la ce diferență se va încheia campionatul regulat.

Sper să intrăm cu un avantaj important și să ne menținem acolo, să facem un play-off mai bun decât precedentele. Suntem un grup care muncește de dimineața până seara, avem cele mai bune condiții din România. Să sperăm că am ajuns la maturitatea necesară, dar vedem ce va fi“, a declarat Florinel Coman într-un interviu acordat Digi Sport.

  • 6 goluri are Florinel Coman în poarta lui Dinamo
ADVERTISEMENT
1,65 este cota BETANO pentru pronosticul „NG” la meciul FCSB - Oțelul Galați