Sport

S-au vândut toate biletele într-un sector pentru derby-ul Dinamo – Rapid. Decizia luată de ”câini”

Dinamo - Rapid este primul derby pe care ”câinii” îl vor juca pe teren propriu în 2024, iar biletele se vând ca pâinea caldă.
19.01.2024 | 19:32
Sau vandut toate biletele intrun sector pentru derbyul Dinamo  Rapid Decizia luata de caini
Dinamo - Rapid este primul derby pe care ”câinii” îl vor juca pe teren propriu în 2024, iar biletele se vând ca pâinea caldă
ADVERTISEMENT

Marele meci al etapei a 23-a din SuperLiga se va desfășura pe Arena Națională din Capitală. Conform programării făcute de LPF, partida se va disputa sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 20:00.

Biletele la derby-ul Dinamo – Rapid se vând ca pâine caldă

Oficialii clubului din Ștefan cel Mare au pus deja în vânzare bilete pentru derby-ul Dinamo – Rapid și au anunțat că s-au vândut toate tichetele din sectoarele ”Family Zone” la Tribuna 2, destinate copiilor și pensionarilor.

ADVERTISEMENT

”’Family Zone’ este SOLD-OUT la Tribuna 2. Biletele în sectoarele ‘Family Zone’ la Tribuna 2 a Arenei Naționale, dedicate elevilor, studenților și pensionarilor, au fost epuizate pentru Dinamo vs Rapid, primul meci oficial al anului în fața propriilor suporteri.

În aceste condiții, clubul nostru a decis astăzi extinderea ‘Family Zone’ la Peluza Cătălin Hîldan, inelul 2 al celui mai mare stadion al țării”, se arată într-o postare făcută pe pagina de Facebook a clubului dinamovist.

ADVERTISEMENT

Dinamo, campanie de transferuri impresionantă

Deși a încheiat anul 2023 cu două victorii, împotriva celor de la FC Botoșani și FC Voluntari, Dinamo ocupă penultimul loc în clasament, la 7 puncte de primul loc care duce la baraj. AStfel, se anunță o parte secundă de campionat extrem de dificilă pentru elevii lui Zeljko Kopic.

”Câinii” joacă primul meci oficial din 2024 în deplasare cu Petrolul Ploiești, în etapa a 22-a din SuperLiga. Pentru întâlnirea programată sâmbătă, 20 ianuarie, de la ora 20:00, tehnicianul croat a anunțat că are probleme de lot.

ADVERTISEMENT

Kopic nu-i va avea la dispoziție pe mijlocașul Dennis Politic, care este suspendat, și pe fundașul nord-macedonean Darko Velkovski, adus în această iarnă la Dinamo, căruia nu i-a sosit ”cartea verde”.

Pe lângă internațional din Macedonia de Nord, ”câinii” i-au mai transferat în această pauză competițională pe moldoveanul Petru Neagu, croatul Domagoj Pavicic și francezul Eddy Gnahore.

ADVERTISEMENT

Însă, oficialii lui Dinamo nu se opresc aici și sunt pregătiți să-l achiziționeze și pe internaționalul bulgar Georgi Milanov, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Mijlocașul central rămas liber după despărțirea de Al-Dhafra a ajuns la București, s-a înțeles cu șefii din Ștefan cel Mare și urmează să semneze contractul.

ADVERTISEMENT