Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Să sufere, să ia gol cu mâna!”. Porumboiu, neiertător cu Balaj și CFR Cluj: „Căutați copii! De ce să plângi acum?”. Video exclusiv

Adrian Porumboiu l-a atacat pe Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj. Fostul mare arbitru le-a făcut o dedicație specială ardelenilor în Săptămâna Mare.
13.04.2023 | 15:58
Sa sufere sa ia gol cu mana Porumboiu neiertator cu Balaj si CFR Cluj Cautati copii De ce sa plangi acum Video exclusiv
Să sufere, să ia gol cu mâna!. Porumboiu, neiertător cu Balaj și CFR Cluj Căutați copii! De ce să plângi acum. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu nu are deloc milă cu CFR Cluj și l-a ironizat la FANATIK SUPERLIGA în primul rând pe Cristi Balaj, pe care nu l-a iertat nici acum pentru greșelile comise împotriva lui FC Vaslui.

Adrian Porumboiu, atac frontal la Cristi Balaj și CFR Cluj: „Trebuie să suporte ce a făcut în cariera de arbitru”

Cristi Balaj a acuzat dur arbitrajul și consideră că CFR Cluj că e cea mai dezavantajată echipă din SuperLiga. Adrian Porumboiu a intervenit însă la FANATIK SUPERLIGA și i-a dat replicat președintelui campioanei României: „Am zis că e Săptămâna Mare și să nu păcătuiesc, dar mă provocați acum! Părerea mea e că el trebuie să suporte ce a făcut în cariera de arbitru.

ADVERTISEMENT

El nu pierde niciun ban! Pierde Varga bani. El e acolo ca să sufere pentru erorile arbitrilor. Aș vrea să dea goluri și cu mâna echipele împotriva cărora joacă! Ca la handbal și să-l văd că suferă. Dar el își ia banii”, a surprins fostul mare arbitru internațional.

VIDEO AICI

Porumboiu nu uită însă modul în care FC Vaslui a ratat titlul de campioană: „Ce mi-au făcut mie în schimb, deși veneam din breasla lor și nu un arbitru de-ăsta de… Nu sunt răutăcios, dar mi se pare că vine momentul în viață în care trebuie să pățești și tu ce-ai făcut la alții. Să nu schimbăm subiectul!

ADVERTISEMENT

Am văzut și eu o fază pe care au scos-o cu 11 metri la Birligea. Căutați copii cât vreți! E vremea căutărilor! Vasluiul a fost o echipă foarte bună care merita să ia o dată titlul. N-au vrut ei! Printre ei era și el! De ce se plânge acuma?”, a fost replica dură pentru Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA.

Adrian Porumboiu, mesaj pentru Neluțu Varga: „Cred că joacă în același film cu mine”

Omul de afaceri îl compătimește însă pe Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj: „Dar dacă erau și vreo 30 de milioane a lui Varga? Am toată admirația pentru el. Cred că joacă în același film ca mine. El măcar a câștigat niște campionate, eu nu. Am luat-o pe glumă cu treaba asta, dar am avut și eu durerile mele cu arbitri”.

ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu nu l-a uitat nici pe Dan Petrescu: „Mi se pare nu neverosimil, de noaptea minții că joci cu doi jucători care au împreună 75 de ani. Ce schimbare tactică? N-am nimic cu Hoban. Ce poate să îți aducă din punct de vedere ofensiv? Toată viața a fost un jucător modest. N-a sărit în față cu niște execuții, pasă de gol sau o fază filtrantă. Și tu vrei să câștigi campionatul. Jocul bătrânesc!”.

În privința luptei la titlu, Adrian Porumboiu crede că lucrurile sunt deja tranșate: „Dincolo e foarte clar! Farul e o echipă care arată și joacă fotbal de calitate, plăcut ochiului! Dincolo la FCSB, e pe bune și cealaltă! Dar Doamne Dumnezeule, când te uiți la fundașii centrali, unul care a venit pe schiuri din țările alea mai înghețate. Ce să faci cu doi astfel de fundași centrali?!”. 

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT