Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sabin Ilie, salvat din dubă, după ce a lovit un polițist la Brașov: „I-a curățat cașcheta”

Sabin Ilie a bătut un polițist în perioada în care juca la Steaua. Adrian Ilie povestește savuros pățania dintr-un club din Brașov.
06.08.2023 | 10:11
Sabin Ilie salvat din duba dupa ce a lovit un politist la Brasov Ia curatat cascheta
Sabin Ilie a fost arestat de minim 7-8 ori, susține „Cobra”. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sabin Ilie e cunoscut și pentru incidentele din afara terenului, iar „Cobra” a povestit la FANATIK SUPERLIGA un episod celebru din perioada în care cei doi jucau la Steaua.

Sabin Ilie a făcut KO un polițist când juca la Steaua: „L-am scos din dubă cel puțin de 7-8 ori!”

Adrian Ilie a dezvăluit cum l-a scăpat pe fratele său mai mic din ghearele miliției după o altercație la un club de noapte din Brașov: „Mă chemau să-l scot din dubele de la poliție! Cel puțin de 7-8 ori! El bea cafeaua acolo! Îi plăcea, la 2-3 dimineața. 

ADVERTISEMENT

O dată, la Brașov, a venit Romică Pașcu. Nu știam pe cine să mai sun. El jucând la Steaua, era în vacanță. Și l-am chemat la două dimineață. I-a dat una unui polițist de i-a zburat cașcheta! Ca la biliard”.

„Cobra” susține că Sabin Ilie l-a lovit din greșeală pe polițist: „L-au luat, îți dai seama! A fost o altercație în club cu cineva și el a ieșit afară după un băiat.

ADVERTISEMENT

L-a lovit pe un băiat, în timpul ăla a venit un polițist și Sabin cred că nu vedea bine situația și a lovit polițistul în loc să-l lovească pe-ăla (n.r. râde).

Sabin Ilie, salvat de Adrian Ilie și Romică Pașcu: Are și el meci la Steaua!”

Adrian Ilie s-a gândit să apeleze la președintele lui FC Brașov, celebrul Romică Pașcu, să-l scape de închisoare pe fratele său: „Eu eram în fața clubului, vorbeam cu polițiștii că nu voiau să îi dea drumul.

ADVERTISEMENT

A venit Romică și s-a uitat la polițist: ‘Domnule, lăsați-l pe Sabin, că are și el meci la Steaua! Lăsați-l să plece că e târziu și ăsta trebuie să doarmă de la ora asta!’.

Era zăpadă… La care polițistul: ‘Domne, m-a lovit de mi-a zburat șapca din cap!’. ‘Dă încoace că ți-o curăț eu dacă ți-a zburat-o! Stai liniștit’. Îți dai seama că l-a scos prin relațiile pe care le avea la vremea aia”, a povestit fostul mare fotbalist.

ADVERTISEMENT

Nu uitați! FANATIK SUPERLIGA se vede DOAR pe site-ul FANATIK.RO: luni, marți și vineri, de la ora 10:30 și apoi în premieră de la ora 17:30 pe Facebook și YouTube.

Sabin Ilie, arestat după ce a bătut un polițist

ADVERTISEMENT
Tags: