Sport

Sabrina, iubita lui Eriksen, a intrat disperată pe teren când acesta a căzut. Plângea în hohote! Imagini cutremurătoare

Imagini cu puternic impact emoțional au fost surprinse imediat după accidentarea îngrozitoare suferită de Christian Ericksen. Sabrina, iubita sa, în lacrimi după nefericitul eveniment!
12.06.2021 | 21:40
Sabrina iubita lui Eriksen a intrat disperata pe teren cand acesta a cazut Plangea in hohote Imagini cutremuratoare
Iubita lui Eriksen, înmărmurită de durere după accidentarea danezului. Sursa foto: Colaj Twitter
ADVERTISEMENT

Scene cutremurătoare au fost surprinse în timpul meciului de debut al Danemarcei la Campionatul European, împotriva Finlandei. Christian Eriksen s-a prăbușit pe gazon, chiar sub privirile înmărmurite ale iubitei sale și miilor de fani prezenți în tribune.

În timp ce echipajele medicale executau manevrele de resuscitare, Sabrina Kvist Jensen a pătruns pe gazon și a încercat, cu lacrimi în ochi, să afle mai multe detalii despre starea iubitului său. Camerele de filmat au surprins momentul în care danezii încercau disperați să o liniștească pe tânăra de 25 de ani.

ADVERTISEMENT

Sabrina și Christian formează un cuplu din 2012 și au împreună un fiu, Alfred, născut în 2018. De altfel, regizorul transmisiunii TV a fost aspru criticat pentru decizia de a difuza imaginile respective. „Insensibil și dezgustător gest! Cum să arăți așa ceva?”, au reacționat internauții.

Sabrina, iubita lui Christian Eriksen, înmărmurită de durere după accidentarea acestuia. Imagini cu puternic impact emoțional

În timp ce Eriksen era resuscitat de medici, pe micul ecran erau difuzate mai multe cadre succesive cu Sabrina Kvist Jensen. În stare de șoc și cu lacrimi în ochi, aceasta cerea disperată detalii despre starea de sănătate a iubitului său, în timp ce colegii mijlocașului danez încercau să o liniștească.

ADVERTISEMENT

Dacă intră un intrus pe teren, imediat taie imaginea, dacă înjură cineva în direct își cer scuze, acum o arată pe soția unui fotbalist care s-a prăbușit pe gazon!

Insensibil și dezgustător gest! Regizorul transmisiunii are niște explicații de dat. Cum să arăți așa ceva?”, au fost doar câteva dintre comentariile postate pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Cei care au încercat să provoace audiență cu reacția tulburătoare a soției lui Eriksen ar trebui concediați acum! Lipsă de umanitate”, au reacționat fanii, taxând dur decizia regizorului acestei transmisiuni de a difuza imaginile cu pricina.

În ce stare se află Eriksen. UEFA a făcut anunțul

În altă ordine de idei, potrivit unui comunicat transmis de UEFA la scurt timp după nefericitul incident, Christian Eriksen a fost stabilizat. De altfel, un fotograf Reuters prezent la meci susține că mijlocașul danez a ridicat mâna în timp ce era transportat la spital, ceea ce înseamnă că a reușit să depășească momentul critic.

ADVERTISEMENT

O ședință de urgență are loc în acest moment la stadion, unde se află jucătorii și oficialii celor două echipe.

O decizie cu privire la soarta meciului va fi anunțață în jurul orei 20.45 (n.r. ora României). Jucătorul a fost transferat la un spital din zonă și starea lui este stabilă”, a transmis forul european. Meciul a fost reluat din minutul 42, în jurul orei 21.30 la București.

Cristiano Ronaldo: „Mă bazez pe tine că te întorci cât mai repede pe gazon, Chris! Fii puternic!”

Vizibil marcat de scenele surprinse în timpul meciului Danemarca-Finlanda, Cristiano Ronaldo a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. „Mă bazez pe tine că te întorci cât mai repede pe gazon, Chris! Fii puternic!”, i-a transmis acesta mijlocașului legitimat la rivala Inter Milano.

Gândurile noastre și ale jucătorilor sunt alături de Christian Eriksen și familia lui. Lumea fotbalului stă laolaltă și speră la vești bune. Mă bazez pe tine că te întorci cât mai repede pe gazon, Chris! Fii puternic!”, a scris starul portughez al lui Juventus.

ADVERTISEMENT