Sport

Șahtior Soligorsk – CFR Cluj 0-0 în turul 3 preliminar Conference League. Clujenii, remiză după un meci modest. Când se joacă returul

Meciul Șahtior Soligorsk - CFR Cluj s-a disputat pe teren neutru, în Turcia, în manșa întâi a turului 3 preliminar din Conference League. Cele două formaţii au terminat la egalitate, scor 0-0.
04.08.2022 | 13:15
Sahtior Soligorsk  CFR Cluj 00 in turul 3 preliminar Conference League Clujenii remiza dupa un meci modest Cand se joaca returul
CFR Cluj a obţinut o remiză în prima manşă a dublei cu Şahtior Soligorsk (sursă foto: fcshakhter.by)
ADVERTISEMENT
04-08-2022
16:59

Şahtior Soligorsk - CFR Cluj 0-0

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE ALE MECIULUI

FINAL: Şahtior Soligorsk şi CFR Cluj au terminat la egalitate, scor 0-0, manşa tur jucată în Turcia, pe teren neutru. Partida retur se va disputa peste o săptămână, pe 11 august, de la ora 20:00.

Min. 62: Placca a ratat o ocazie uriaşă pentru gazde.

Min. 18: Yuri a reluat mingea în bară şi CFR Cluj a trecut pe lângă deschiderea scorului.

Min. 16: Şahtior Soligorsk a ratat o ocazie mare, însă Scuffet a respins în transversală.

Min. 1: A început meciul Şahtior Soligorsk – CFR Cluj.

04-08-2022
15:53

Echipele de start pentru Şahtior Soligorsk - CFR Cluj

Şahtior Soligorsk: Plotnikov – Simunovic, Filipenko, Satara, Antic – Divanovic, Krymi, Korzun – Vitor Feijao, Placca, Ivanovic. Rezerve: Chernik, Stepanov – Ahmedi, Cherniak, Daviskiva, Karpitski, Podstrelov, Şevchenko, Skaviş, Iuzepchuk, Zebelin. Antrenor: S. Tashuev.

CFR Cluj: Scuffet – Graovac, Yuri Matias, Burcă, Camora – Cvek, Boateng, Păun – Deac, Debeljuh, Roger. Rezerve: Bălgrădean, Pal – Bordeianu, Braun, Brucic, Hoban, Jefte, Kolinger, Muhar, Petrila, Yeboah. Antrenor: Dan Petrescu.

Meciul Șahtior Soligorsk – CFR Cluj are loc joi, 4 august, cu începere de la ora 20:00, în cadrul primei manșe a turului 3 preliminar al Conference League. Echipa învingătoare din această dublă va întâlni în play-off formația învinsă în dubla dintre Maribor Branik și HJK Helsinki.

Unde se joacă meciul Șahtior Soligorsk – CFR Cluj

Întâlnirea Șahtior Soligorsk – CFR Cluj se dispută joi, 4 august, de la ora 20:00, în manșa întâi a turului 3 preliminar al Conference League. Ca urmare a războiului din Ucraina, UEFA a interzis echipelor din Belarus să dispute partidele de pe teren propriu în cupele europene la ele acasă. Toate au fost obligate să își aleagă o locație neutră, în afara granițelor.

ADVERTISEMENT

Șahtior Soligorsk a decis ca partida cu echipa ardeleană să aibă loc în Turcia, la Adapazari, pe stadionul Yeni Sakarya Ataturk. Clujenii au mers până la Istanbul cu avionul, iar de acolo, cu autocarul, au mai făcut două ore până la locul disputei. CFR va avea suportul a aproximativ o sută de persoane care au făcut deplasarea special pentru acest meci în Turcia.

Cine transmite la TV partida Șahtior Soligorsk – CFR Cluj

A fost un mare semn de întrebare dacă partida Șahtior Soligorsk – CFR Cluj va fi transmisă pe vreun post de televiziune de la noi, ca urmare a faptului că se juca în Turcia, dar, în cele din urmă, e cu happy-end, pentru că Prima Sport 2 și Digi Sport 2 vor transmite în direct meciul pe care îl veți mai putea urmări și dacă intrați pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Vremea la Adapazari Sakarya pentru ziua de joi, 4 august, este una frumoasă, fără nici un pericol de ploaie, cu o maximă a zilei totuși suportabilă, care ajunge până la 29 de grade. La ora jocului, vor fi cu două grade mai puțin, dar inamicul este altul, umiditatea excesivă. Partida va fi condusă de arbitrul elen Ioannis Papadopoulos, care nu a mai condus niciodată un meci al vreunei echipe românești.

Cristi Manea înlocuit în primul unsprezece de Braun, pentru că are COVID

S-a întors din vacanță virusul care a dat peste cap o planetă întreagă începând din decembrie 2019. Pe lângă numărul tot mai mare de infectări zilnice, de ordinul miiilor, iată că lovește și în echipele participante în Conference League, scoțându-l din calcule pentru acest meci pe fundașul dreapta Cristi Manea. În locul său va juca un alt Cristi, dar din Germania, Christopher Braun, fostul echipier al Botoșanilor. Există și o veste excelentă, transferul unui puternic atacant din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Ca de obicei antrenorul Dan Petrescu a recitat lecția conform căreia vom vedea ce echipă puternică este Șahtior Soligorsk și că, deși nu joacă la ea acasă, în Belarus, este formația care pleacâ având prima șansă la calificare. Important este că, în afara lui Manea, tot lotul e valid. Boateng și-a ispășit suspendarea la returul din Malta, cu Inter d’Escaldes, deci poate juca.

Cote la pariuri la jocul Șahtior Soligorsk – CFR Cluj

Pentru casele de pariuri contează mult în stabilirea cotelor faptul că meciul de acasă al lui Șahtior Soligorsk se dispută în Turcia, într-o locație neutră. Așa încât, vrea nu vrea Dan Petrescu, în viziunea bookmakerilor, CFR Cluj este favorită la victorie la o cotă de 1,90 față de 4,20 cât au primit bielorușii pentru a se impune ei în prima manșă.

ADVERTISEMENT

Și un gol marcat de Șahtior, deloc imposibil dacă ne gândim că ardelenii au încasat gol din Andorra, are cotă foarte bună, 1,85. Iar pentru total goluri over 1,5 cota urcă până la 1,45, dovada faptului că se așteaptă înscrierea maxim a unui gol în acest meci. CFR Cluj vine după ce a eliminat, deloc glorios, pe Inter Escaldes din Andorra, iar Șahtior Soligorsk după ce a pierdut cu Maribor Branik șansa de a juca acum în turul 3 preliminar al Europa League.

ADVERTISEMENT