Sport

Salariu fabulos pentru Adi Mutu la Neftchi Baku: „O să fie cu șapte cifre!”

Adrian Mutu urmează să încaseze un salariu fabulos la Neftchi Baku, noua sa echipă. Cu cât va fi recompensat „Briliantul”.
08.07.2023 | 07:19
Salariu fabulos pentru Adi Mutu la Neftchi Baku O sa fie cu sapte cifre
Salariul lui Adrian Mutu la Neftchi Baku. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu este aproape să o părăsească pe Rapid. Din informațiile FANATIK, antrenorul își va lua adio de la jucători la începutul săptămânii viitoare, după care va începe pregătirile alături de Neftchi Baku. Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a făcut dezvăluiri despre sumele de bani pe care le va încasa „Briliantul” în Azerbaijan.

Salariu fabulos pentru Adi Mutu la Neftchi Baku

Adrian Mutu a mers alături de Rapid într-un cantonament în Slovacia, în vederea pregătirii noului sezon, în care clubul „alb-vișiniu” are ca principal obiectiv cucerirea titlului. Parametrii s-au schimbat radical cu o săptămână înainte de prima etapă a noului sezon din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

„Briliantul” a decis să plece la Neftci Baku, fosta echipă a lui Laurențiu Reghecampf, semnând deja draftul de contract. Mihai Stoica, oficialul celor de la FCSB, a precizat că Adrian Mutu o să fie plătit „regește” de gruparea azeră.

Oficialul roș-albaștrilor susține că, în cazul în care va merge la Neftci Baku, Adrian Mutu va avea un salariu compus din șapte cifre. „S-au întâmplat schimbări masive, foarte, foarte mulţi bani. Am informaţii.

ADVERTISEMENT

„O să fie salarii cu 7 cifre!”

La momentul ăsta o să fie salarii, am vorbit cu cineva care este apropiat, şi o să fie salarii cu 7 cifre! Sunt mult mai mulţi bani pentru Mutu, pentru staff. Nu ştiu dacă se duce, dar pentru cine o să meargă o să fie bani mulţi”, a dezvăluit Mihai Stoica, la TV Orange Sport.

Pe banca Rapidului, Adrian Mutu încasează 100.000 de euro anual. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că după plecarea lui Adrian Mutu la Neftci Baku, Cristiano Bergodi îi va prelua pe giuleșteni.

ADVERTISEMENT

Plecarea lui Adrian Mutu de pe banca Rapidului are loc înainte de prima etapă a sezonului din SuperLiga. Giuleștenii joacă primul meci pe teren propriu împotriva celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, vineri, 14 iulie, de la ora 21:30.

„Plecarea lui Mutu poate fi un minus pentru Rapid”

Helmuth Duckadam, fostul mare portar român, consideră că plecarea lui Adrian Mutu reprezintă un mare minus pentru Rapid. În sezonul precedent, giuleștenii au terminat pe locul 5 în play-off și au fost eliminați prematur în grupe, în Cupa României.

ADVERTISEMENT

În noul sezon, obiectivul principal al „alb-vișiniilor” este clasarea pe unul dintre locurile 1-3. ”Plecarea lui Mutu poate fi un minus pentru Rapid, în condiţiile în care el a făcut lotul, cantonamentul cu echipa, iar venirea unui nou antrenor înseamnă probabil şi o altă strategie, schimbări.

Nu cred că Mutu pleacă din Giuleşti de teama unei presiuni, pentru că să fim serioşi! Rapid îşi propune cupele europene, nu neapărat câştigarea campioatului. Aşa, de propus, mulţi îşi propun. Faptul că a acceptat să semneze un contract într-un campionat străin…

Cred că este vorba şi despre bani, şi despre faptul că îi va putea creşte şi cota ca antrenor. E un antrenor tânăr, care doreşte să se afirme, să crească tot mai mult şi o echipă din afara ţării poate să-l ajute în acest sens”, a declarat Duckadam.

ADVERTISEMENT