Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Salariul uriaș pe care-l încasa Arlauskis la CFR Cluj. Cât lua în Rusia, Anglia sau Arabia Saudită

Arlauskis se poate lăuda cu unul din cele mai mari salarii luate vreodată în Superliga. Fostul portar al CFR-ului a primit peste jumătate de milion de euro pe sezon la Cluj.
14.01.2024 | 11:06
Salariul urias pe carel incasa Arlauskis la CFR Cluj Cat lua in Rusia Anglia sau Arabia Saudita
Arlauskis, DEZVALUIRI despre SALARIILE primite la CFR Cluj si Al Shabab. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Arlauskis este unul din cei mai valoroși jucători străini care au pășit vreodată în Superliga. Retras din activitate la începutul acestui an, fostul portar a discutat despre sumele încasate în cariera sa. În România, CFR Cluj i-a oferit cel mai mult lituanianului.

Arlauskis a primit la CFR peste jumătate de milion de euro pe an

“De exemplu, când am venit la CFR din Anglia în 2017 îi spuneam lui Marian că vreau pe un an, iar el mi-a zis să semnez pe 3 ani. La ultimul contract, de care nici nu am mai beneficiat, cu tot cu bonusuri era de 550.000 de euro pe an.

ADVERTISEMENT

Asta vine la 1.650.000 de euro în 3 ani. Cel mai mare contract l-am avut la Al Shabab și la Rubin. Știi cum e, banii vin, banii pleacă. Am avut peste un milion de euro la Al Shabab”, a declarat Giedrius Arlauskis pentru FANATIK SUPERLIGA.

Vârful salarial al lui Arlauskis a fost atins în Arabia Saudită. În 2020, fostul portar a plecat de la CFR Cluj pentru a semna cu Al Shabab. Un an a petrecut Arlauskis  în fotbalul din Golf, timp în care și-a îngroșat conturile cu 1 milion de euro.

ADVERTISEMENT

Cu o carieră ce se întinde pe mai bine de un deceniu și jumătate, Giedrius Arlauskis s-a afirmat ca unul dintre cei mai talentați portari lituanieni, cu un parcurs remarcabil în fotbalul european. Născut pe 1 decembrie 1987 în Telsiai, Lituania, Arlauskis și-a început cariera în fotbalul românesc la Unirea Urziceni în sezonul 2008/2009.

Arlauskis a fost campion al Superligii de 5 ori

Un moment semnificativ în cariera sa a fost transferul la Watford în 2015, marcând astfel debutul său în Premier League. A continuat să-și facă simțită prezența și în La Liga, evoluând pentru Espanyol, și a acumulat experiență în competițiile internaționale la Al Shabab înainte de a își încheia cariera în România, la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Cu un total de 10 sezoane petrecute în Liga 1, Arlauskis a adus contribuții semnificative la cluburile la care a evoluat, impresionând atât prin reflexele sale rapide în poartă, cât și prin leadership-ul său în teren. La nivel internațional, Arlauskis a reprezentat cu mândrie echipa națională a Lituaniei, adunând 23 de prezențe în echipă.

Un moment important al carierei sale a fost transferul la FCSB. După o perioadă nefastă în care nu a reușit să prindă poarta celor de la Rubin Kazan, Arlauskis a acceptat provocarea formației patronate de Gigi Becali. Arlauskis a reușit să câștige alături de FCSB ultimul campionat al echipei.

ADVERTISEMENT

Giedrius Arlauskis a câștigat nu mai puțin de cinci ori titlul de campion în Superliga. Performanțele sale au contribuit semnificativ la succesele echipelor pentru care a evoluat, fiind parte a triumfurilor din sezoanele 2008/2009, 2014/2015, 2017/2018, 2018/2019 și 2020/2021.

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

ADVERTISEMENT