Sport

Sandra Toft, jucătoarea anului 2021, după CSM – Gyor 23-27: “Atmosfera a fost foarte cool! Vrem Liga Campionilor!”

Sandra Toft, una dintre cele mai valoroase handbaliste ale lumii, a vorbit pentru FANATIK după CSM Bucureşti - Gyor 23-27. Daneza a lăudat atmosfera din Sala Polivalentă.
23.09.2023 | 22:12
Sandra Toft jucatoarea anului 2021 dupa CSM  Gyor 2327 Atmosfera a fost foarte cool Vrem Liga Campionilor
Sandra Toft, portarul lui Gyor. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gyor s-a dovedit prea puternică pentru CSM Bucureşti. Unguroaicele s-au impus cu 27-23 şi conduc grupa A cu trei victorii din trei. “Tigroaicele” sunt abia pe locul cinci, cu două puncte în primele trei confruntări.

Sandra Toft, jucătoarea anului 2021, după CSM – Gyor 23-27: “Ca întotdeauna aici, atmosfera a fost foarte cool”

Sandra Toft, handbalista anului 2021, care a avut o prestaţie excelentă în poarta lui Gyor, a vorbit pentru FANATIK după meci. Sportiva din Danemarca a lăudat atmosfera din Sala Polivalentă şi a spus că singurul obiectiv luat în calcul de Gyor în acest sezon este câştigarea Ligii Campionilor:

ADVERTISEMENT

“Ca întotdeauna aici, atmosfera a fost foarte cool. Mai ales când joacă CSM Bucureşti cu Gyor. Este dificil pentru noi şi asta mă face şi mai fericită pentru victorie. Avem un drum lung până la Final Four.

Dar suntem Gyor şi, ca în fiecare an, obiectivul este să câştigăm Champions League. Sper că putem să o continuăm pe linia asta, cu victorii.

ADVERTISEMENT

“S-au schimbat multe lucruri la Gyor în această vară”

Ar fi periculos să zic că CSM Bucureşti este cel mai tare adversar al grupei pentru că mai avem şi alte meciuri cu echipe bune şi nu se ştie niciodată cine te poate învinge.

Dar, în mod clar, CSM Bucureşti este una dintre cele mai dificile echipe împotriva cărora jucăm. S-au schimbat multe lucruri la Gyor în această vară. Dar, echipa este aproape la fel. 

ADVERTISEMENT

Mai avem câteva jucătoare noi. Dar simt ca şi cum am continua munca de anul trecut”, a spus Sandra Toft pentru FANATIK.

Sandra Toft, două medalii cu naţionala Danemarcei!

Gyor nu a mai câştigat Liga Campionilor din anul 2019. Ultimele trei ediţii au fost câştigate de Vipers Kristiansand, care a învins campioana Ungariei în semifinalele Champions League de anul trecut.

ADVERTISEMENT

Sandra Toft a câştigat titlul de cea mai bună handbalistă a lumii în 2021. Are două medalii alături de naţionala Danemarcei: bronz la Campionatul Mondial din 2021 şi argint la Euro 2022.

  • 33 de ani are Sandra Toft
  • 2008 este anul în care Toft a debutat în echipa naţională
ADVERTISEMENT