Sport

Șansă pentru România? Probleme mari pentru Israel înaintea partidei din Kosovo

Israel are probleme mari înaintea partidei din Kosovo. Israelienii vor avea și un program încărcat în luna noiembrie, din cauza tensiunilor politice.
07.11.2023 | 17:45
Sansa pentru Romania Probleme mari pentru Israel inaintea partidei din Kosovo
Israel are probleme mari înaintea partidei din Kosovo. Israelienii vor avea și un program încărcat în luna noiembrie, din cauza tensiunilor politice care au loc încă din luna octombrie. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

În luna noiembrie vor avea loc ultimele partide din preliminariile pentru Campionatul European din 2024. Fiecare grupă își va afla liderii și vom avea și primele echipe calificate la EURO. Însă, pentru Israel sunt deja probleme mari înaintea partidei din Kosovo, având în vedere faptul că aceștia vor evolua în 4 dueluri.

Probleme mari pentru Israel înaintea partidei din Kosovo

Israel are probleme mari înaintea partidei din Kosovo. Aceștia suferă, deja, din cauza faptului că vor disputa 4 dueluri în mai puțin de două săptămâni. Tensiunile politice au făcut ca Israel să fie nevoită să își dispute și restanțele din octombrie în intervalul de 10 zile, oferit de UEFA.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii israelieni au dezvăluit condițiile suprafeței de joc care se regăsesc pe terenul din Priștina. Aceștia se arată nemulțumiți de stadionul în care se va desfășura duelul împotriva kosovarilor.

“Ca în ligile inferioare este terenul care va găzdui Kosovo – Israel, în șase zile. Condițiile rușinoase ale gazonului de pe stadionul Fadil Vokrri ar putea îngrijora echipa, iar motivele pentru a confirma situația dificilă sunt susținute cu vești neîncurajatoare”, au scris israelienii de la Sport5.

ADVERTISEMENT

“Starea gazonului este rușinoasă”

“Naționala va înfrunta Kosovo în șase zile, dar starea gazonului este rușinoasă. Imaginile venite din micuța țară ar putea să îi îngrijoreze serios pe selecționerul Alon Hazan și directorul sportiv Yossi Benayoun.

Stadionul cu 14.000 de locuri pare mai degrabă potrivit pentru a găzdui meciuri din ligi inferioare, ci nu un joc cu o semnificație atât de mare pentru cele două echipe naționale.

ADVERTISEMENT

Stadionul Fadil Vokrri este singurul care poate găzdui meciuri internaționale în Kosovo, iar din cauza numeroaselor partide gazonul are de suferit. Acolo se dispută meciurile echipei naționale, cele ale reprezentativei U21, precum și cele ale cluburilor FC Priștina și FC Ballkani, în Conference League.

Pe lângă acest aspect, ploaia torențială din ultimele zile a afectat și mai mult starea gazonului. Conform prognozei, vremea de iarnă va continua și în această săptămână”, au mai scris jurnaliștii israelieni.

ADVERTISEMENT

Program meciuri Israel în luna noiembrie:

  • 12 noiembrie, 21:45: Kosovo – Israel (Priștina, Kosovo)
  • 15 noiembrie, 21:45: Israel – Elveția (Felcsut, Ungaria)
  • 18 noiembrie, 21:45: Israel – România (Felcsut, Ungaria)
  • 21 noiembrie, 21:45: Andorra – Israel (Andorra la Vella)
ADVERTISEMENT