Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Săptămână decisivă pentru Universitatea Craiova: „Ne-am mai întâlnit cu astfel de situaţii şi nu prea a ieşit bine”

Sorin Cârțu, fostul președinte al Universității Craiova, este de părere că echipa din Bănie se află în fața unei săptămâni decisive.
30.03.2024 | 09:04
Saptamana decisiva pentru Universitatea Craiova Neam mai intalnit cu astfel de situatii si nu prea a iesit bine
Săptămână decisivă pentru Universitatea Craiova: “Ne-am mai întâlnit cu astfel de situaţii şi nu prea a ieşit bine”. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu, fostul jucător, președinte și director tehnic al celor de Universitatea Craiova, a fost invitat la FANATIK SUPERLIGA și a vorbit despre perioada de foc care urmează pentru echipa antrenată de Ivaylo Petev.

Sorin Cârțu, despre perioada grea care urmează pentru Universitatea Craiova: „E o săptămână definitorie”

Legenda din Bănie, Sorin Cârțu, e de părere că meciul din Cupă cu Oțelul Galați este mai important decât cel cu Rapid, în care Universitatea Craiova nu se poate baza pe patru jucători, aceștia fiind accidentați.

ADVERTISEMENT

„Noi suntem într-o săptămână maximă și de multe decizii, ca să vedem în ce parte o luăm. Avem meciul ăsta cu Rapid și după meciul din Cupă (n.r – cu Oțelul Galați), meci pe care eu îl consider mult mai important decât cel cu Rapid, pentru că este definitoriu în ceea ce privește un obiectiv foarte important pentru noi și câștigarea unui trofeu.

Și mai e și șansa pe care o ai, dacă bați pe Oțelul Galați, după joci cu învingătoarea dintre U Cluj și Hermannstadt tot acasă. Practic ai două meciuri în care să îți asiguri locul în finala Cupei. Pe urmă ai ieșirea la FCSB, d-aia am zis că e o săptămână definitorie”, a declarat Sorin Cârțu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu: „Noi ne-am întâlnit cu astfel de situații și nu prea am trecut cu bine”

Fostul președinte al celor de la Universitatea Craiova, Sorin Cârțu, care s-a arătat îngrijorat de accidentările suferite de Bancu și Screciu, a adus aminte că echipa din Bănie a mai fost pusă în fața unei astfel de situații, iar la final jucătorii patronați de Mihai Rotaru au ratat șansa de a-și îndeplinii obiectivele setate la început de campionat.

„Să știi că ne-am mai întâlnit cu situații din astea și nu prea am trecut bine. Dacă vă aduceți aminte, de acum doi ani de zile, când am avut o situație tot așa, de a bate pe FCSB și să avem șanse foarte mari la Cupă.

ADVERTISEMENT

Apoi aveam returul cu Sepsi pentru finala Cupei României și apoi mergeam la CFR Cluj. Trei victorii în cele trei partide îți aduceau posibilitatea să joci finala de Cupă și să câștigi campionatul. Să vedem cum trecem acum peste această săptămână.

Da, noi am jucat destul de bine cu FCSB, deși mai aveam niște sincope pe acolo. Îmi aduci aminte când ne-au bătut cu 4-1, dar în ultimul timp am trăit bine aceste momente cu FCSB-ul pe Arena Națională. Eu vreau să trecem mai întâi de primul meci și după vedem”, a mai adăugat fostul președinte al celor de la Universitatea Craiova la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă live pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

Pentru Universitatea Craiova urmează meciul de sâmbătă seara de pe stadionul „Ion Oblemenco” cu Rapid, meci pe care jucătorii lui Ivaylo Petev sunt obligați să-l câștige pentru a mai spera la titlu.

Săptămână decisivă pentru Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT
Tags: