Sport

Săpunaru: „Preferam să pierdem noi cu 5-1 contra FCSB, dar să luăm titlul!”

Cristi Săpunaru a vorbit despre dorința sa de a câștiga campionatul cu Rapid în cadrul emisiunii „Suflet de rapidist”.
05.08.2023 | 13:48
Sapunaru Preferam sa pierdem noi cu 51 contra FCSB dar sa luam titlul
Cristi Săpunaru visează la titlul de campion cu Rapid. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Căpitanul giuleștenilor a mai spus că ar fi preferat ca FCSB să o învingă pe Rapid în ultima etapă a sezonului trecut cu 5-1, dar ca echipa sa să fie campioană, decât să câștige la scor împotriva rivalilor, însă meciul să nu conteze la nimic, ci doar pentru orgoliul fanilor.

Cristi Săpunaru visează la titlul de campion cu Rapid

Cristi Săpunaru visează la titlul de campion cu Rapid și a spus în cadrul emisiunii „Suflet de rapidist” că și-ar dori chiar ca giuleștenii să piardă la scor un meci cu FCSB, în condițiile în care ei deja să fie campioni:

ADVERTISEMENT

„Preferăm să ne bată ei 5-1, dar să luăm noi campionatul. Asta rămâne așa pentru noi că i-am bătut 5-1. Pentru palmares și pentru suporteri a fost ceva frumos.

Pe noi nu ne-a ajutat mult, oricum a fost derby-ul fanilor. Meciul ăla s-a jucat strict pentru suporteri. A fost un cadou minunat pentru ei, dar eu preferam să câștigăm campionatul și să le facem alt cadou. Să sperăm că vom reuși”.

ADVERTISEMENT

„N-am lipsit de la niciun antrenament!”

„N-am lipsit de la niciun antrenament. Știu și eu să-mi dozez efortul, dar niciodată nu am ratat antrenamentele. Stai să-l vezi și pe Dragoș Grigore sau pe Junios Morais dimineață. Nu se pune problema, ar fi o lipsă de respect față de colegi.

Tot timpul am dat importanță antrenamentelor. Trebuie să fie un echilibru. Nu pot toți 25 de jucători dintr-o echipă să se pregătească la fel. Că dacă făceam asta, eram mașinării care ieșeau pe teren”, a continuat Cristi Săpunaru.

ADVERTISEMENT

„Nu e un record pentru mine numărul de meciuri din sezonul trecut, dar m-au ajutat antrenamentele și văd că încă mă țin bine și anul acesta”, a mai spus Cristi Săpunaru, la emisiunea „Suflet de rapidist”.

”SUFLET DE RAPIDIST” este o emisiune tip podcast, cu Superbet sponsor principal, direct pe sufletul fanilor giuleșteni. În fiecare marți, ora 13:30, LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO. ”SUFLET DE RAPIDIST”, noua emisiune marca FANATIK, se vede Live EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.RO în fiecare marți, de la ora 13:30.

ADVERTISEMENT

Premiera fiecărei ediții a emisiunii va avea loc în fiecare joi, începând cu ora 10:30, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO. Alături de Robert Niță și Lucian Ionescu vor fi în studio nume grele din viața Giuleștiului.

Sapunaru: “Preferam SA PIERDEM NOI cu 5-1 cu FCSB dar SA LUAM TITLUL!”

ADVERTISEMENT