Fotbal international

Sara Gundogan ține steagul sus pentru Germania la Mondiale

Sara Arfaoui l-a cucerit pe Ilkay Gundogan. Modelul este una dintre cele mai frumoase iubite de fotbaliști din naționala Mannschaft-ului.
25.11.2022 | 19:55
Modelul italian Sara Arfaoui a devenit de curând soția lui Ilkay Gundogan
ADVERTISEMENT

Ilkay Gunogan, mijlocașul naționalei Germaniei, este unul dintre cei mai norocoși fotbaliști din lume pentru că o are alături pe partenera lui, Sara, care tocmai a devenit soția starului lui Manchester City și îi va dărui un copil.

Sara Gundogan, una dintre cele mai frumoase iubite de fotbaliști de la Campionatul Mondial din Qatar

Ilkay și Sara Gundogan s-au căsătorit înainte de meciul de titlu al lui Manchester City din finalul sezonului trecut cu Aston Villa. Cei doi formează un cuplu de la Campionatul European din 2020: „Suntem căsătoriți! Suntem extrem de fericiți… abia aștept să sărbătorim cu familiile și prietenii noștri”, a scris Sara pe Instagram, unde a pus poze de la ceremonie.

ADVERTISEMENT

Superba italiancă în vârstă de 27 de ani este model și jurnalistă la postul de radio RAI, iar părinții ei sunt tunisieni, stabiliți în Franța. Curios este că Sara nu a dorit niciodată să divulge identitatea părinților ei, iar Gundogan a ținut de asemenea secretă relația cu bomba-sexy.

Sara a luat și rolul de „purtător de cuvânt” al mijlocașului lui Manchester City și a infirmat informațiile conform cărora iubitul ei ar semna cu Real Madrid: „Am vrut să păstrăm secretul, cu privire la căsătoria noastră, dar, din păcate, după aceste știri false despre soțul meu, m-am simțit obligată să spun adevărul”, a spus Sara pe contul ei de Instagram.

ADVERTISEMENT

Sara Gundogan a fost extrem de criticată după ce s-a plâns de restaurantele din Manchester. Pep Guardiola i-a luat apărarea

Sara Gundogan a fost în centrul atenției, după ce s-a plâns de calitatea restaurantele din Manchester: „Îmi pare rău, e trist, dar trebuie să fiu sinceră. Am încercat foarte mult să găsesc un restaurant decent, dar e mâncare oribilă peste tot. Peste tot se servesc doar produse congelate, nimic de calitate. Restaurantele de aici fac mai degrabă băuturi decât mâncare. Poate în Londra e mai bine, dar în Manchester, nu”.

Criticată de localnici și de presa britanică pentru această declarație, Pep Guardiola a glumit pe seama acestui subiect și i-a întins o mână de ajutor: „Gundo nu va mai juca niciun minut în acest sezon (n.r.- râde)! Îi voi invita pe amândoi la TAST (n.r.- restaurantul său) și, cu siguranță, vor mânca bine”, a spus antrenorul conform Sport Bible.

ADVERTISEMENT

Sara Gundogan, mare fană a naționalei Germania

Deși este stabilită în Italia, unde a crescut de mică, are părinți în Franța și e de origine tunisiană, Sara Gundogan este mare fană a naționalei Germaniei. Superba brunetă a fost prezentă la multe meciuri ale Mannschaft-ului în tricoul naționalei Germaniei.

Sara Gundogan, în tricoul naționalei Germaniei
Sara Gundogan, în tricoul naționalei Germaniei.

Sara are peste 500.000 de urmăritori și deja s-a lansat și ca actriță, după ce a apărut în mai multe show-uri TV din Italia. Fără doar și poate, Sara își poate asigura ușor un trai decent doar ca influencer pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Sara îi va aduce pe lume un copil lui Gundogan

Sara este însărcinată în cinci luni și va avea un copil cu Ilkay Gundogan. Ea este cea care a făcut anunțul pe Instagram: „Cinci luni de iubire, dar și grețuri de asemenea și multe altele… dar sunt recunoscătoare. O dragoste eternă. Micule Gundo, abia așteptăm să te întâlnim”, a scris soția jucătorului naționalei Germaniei.

Ilkay Gundogan mai are contract cu Manchester City până în vara lui 2023. Din ianuarie va intra în ultimele șase luni de contract și va putea semna cu orice club. Următorul meci al Germaniei, va avea loc pe data de 27 noiembrie, împotriva Spaniei.


  • Cota GET’S BET pentru Germania: 2,90 este cota pentru „2 solist” la Spania – Germania. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT