Life

Sărbătoare în familia Ilincăi Vandici. Fiul prezentatoarei de la Kanal D a împlinit 3 ani. Cum arată acum

23.07.2020 | 13:11
Sarbatoare in familia Ilincai Vandici Fiul prezentatoarei de la Kanal D a implinit 3 ani Cum arata acum
ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu trei ani când a adus pe lume un băiețel care a primit la naștere numele Zian. Micuțul vedetei și al soțului ei, Andrei Neacșu, a crescut foarte frumos, astăzi fiind mare sărbătoare în sânul familiei.

Băiețelul prezentatoarei „Bravo, ai stil!” împlinește frumoasa vârstă de 3 ani, motiv pentru care celebra sa mamă a scris un mesaj emoționant în mediul online. Vedeta își iubește enorm copilul și îi mulțumește că o face să zâmbească în fiecare zi de când a venit pe lume.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani, micule prinț!! ??❤️❤️ Te iubesc până la cer și înapoi și îți mulțumesc pentru toată fericirea pe care mi-o aduci în fiecare zi! ❤️❤️”, a scris șatena pe contul de Instagram unde a publicat și două imagini cu micuțul. 

Zian, fiul Ilincăi Vandici, a împlinit 3 ani. Ce mesaj a transmis vedeta

Vedeta Kanal D este extrem de mândră și atașată de fiul ei căruia îi oferă toate atenția din lume. Băiatul Ilincăi Vandici este o scumpete de copil cu părul blond care îi aduce mamei sale numai bucurii.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea postează des imagini cu fiul ei pe rețelele de socializare, fotografiile fiind apreciate de fani care îi scriu vedetei numeroase mesaje frumoase.

„Ce drăguț e”, „Ce scumpic e ?? să vă trăiască, să vă aducă numai bucurii ??❤️❤️”, sau „O scumpete de băiețel”, sunt doar o parte din mesajele primite de-a lungul timpului de Ilinca Vandici legat de fiul său, Zian. 

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea Kanal D, despre experiența de a fi mamă

„În prima seară când am venit acasă cu Zian de la spital, copilul meu a plâns opt ore. Îmi aduc aminte şi acum de asta pentru că au fost opt ore al dracului de grele.

Cumva simţisem dinainte atacurile de panică, din spital, şi cred că cel mai tare m-a durut momentul în care am realizat că eu, ca mamă, nu pot să fac nimic pentru copilul meu ca el să se liniştească.

ADVERTISEMENT

Ce am simţit eu în acele opt ore este foarte greu de exprimat în cuvinte. E frustrant pentru o mamă să nu reuşească să-şi liniştească copilul. Cred că în noaptea aceea a fost noaptea în care am simţit concret cum s-a instalat depresia postnatală. 

Îmi era frică, îmi era teamă, eram obosită pentru că nu dormisem şi ştim cu toţii că oboseala în condiţii de stres e cel mai mare duşman al unui om. Eram stresată, aveam atacuri de panică, nu puteam să respir, iar toate astea i le transmiteam copilului meu.

E clar că n-am trecut peste asta total, însă am reuşit să depăşesc episodul respectiv. Am încercat să fac faţă singură depresiei postnatale, dar n-am reuşit în totalitate.

Cred că a fost prima oară în viaţa mea când am avut atacuri de panică, până atunci nu am ştiut ce înseamnă asta”, a mărturisit vedeta, relatează okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT