Sport

Sărbătoare la Universitatea Craiova! Nicușor Bancu s-a însurat, iar Dan Nistor a fost nașul. Video

Universitatea Craiova a fost în sărbătoare, deoarece Nicușor Bancu s-a însurat, iar nașul fotbalistului a fost chiar Dan Nistor, colegul său de la echipă.
13.06.2021 | 10:11
Sărbătoare la Universitatea Craiova! Nicușor Bancu s-a însurat, iar Dan Nistor a fost nașul. Video
ADVERTISEMENT

Nunta vine la doar câteva zile înainte ca Universitatea Craiova să sune adunarea, iar jucătorii să se reîntoarcă la antrenamente. La fericitul eveniment din viața lui „Bancone” au luat parte mai mulți cunoscuți și colegi de la echipă. Alături de el nu au putut să fie fotbaliștii care se află în vacanță în acest moment.

Din păcate pentru Știința, căpitanul Nicușor Bancu este accidentat în acest moment și va lipsi o perioadă de la antrenamente. Sunt șanse foarte mici ca Marinos Ouzounidis să se bazeze pe el la Supercupa României cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova, din nou în sărbătoare! Nicușor Bancu s-a însurat cu Cătălina Achim, iar naș a fost Dan Nistor. Cei doi au făcut și botezul fiului născut de Crăciun

Sâmbătă, Nicușor Bancu a avut parte de momente unice. Chiar dacă se află într-o perioadă grea, deoarece a suferit o accidentare în ultima etapă de campionat și trebuie să se recupereze, căpitanul Universității Craiova, 28 de ani, și-a oficializat relația cu partenera sa, Cătălina Achim, cea cu care are și un băiat, Mathias Andrei, născut chiar de Crăciun.

Cei doi și-au unit destinele în mod oficial și, de asemenea, și-au botezat fiul. Nașul a fost colegul Dan Nistor, cel care anunțase că de ceva timp că îi va fi naș lui Bancu:

ADVERTISEMENT

„Voi merge în vacanță, după care vin pe 12 iunie, că sunt naș, o să facem un botez și o nuntă aici în Craiova, apoi ne reunim și începem treaba.  Nu știu de unde ați văzut dumneavoastră cu Sepsi sau cu Mepsi. Este absolut eronat totul” 

Dan Nistor
Nașul lui Nicușor Bancu a fost Dan Nistor, colegul său de la Universitatea

La eveniment au participat mai mulți apropiați ai celor doi și nu au lipsit coechipierii de la Universitatea Craiova. Astfel, Alexadru Mateiu, Paul Papp sau Mihai Roman au fost alături de fundașul stânga al Craiovei, dar și Alexandru Băluță, fostul căpitan al Științei.

ADVERTISEMENT

De la cununie și botez au lipsit Alexandru Mitriță, Andrei Ivan, Alexandru Cicâldău și Valentin Mihăilă. Cei patru se află într-o vacanță pe insula Mykonos, în Grecia.

Fiul lui Nicușor Bancu a fost la Universitatea Craiova – Academica Clinceni și a văzut cum tatăl său s-a accidentat: „Sper să marchez în viitor și să coboare pe teren”

Meciul dintre Universitatea Craiova și Academica Clinceni din ultima etapă a Ligii 1 ar fi trebuit să fie o sărbătoare, însă s-a transformat într-un coșmar pentru Nicușor Bancu. Pe lângă faptul că oficialii au organizat un spectacol grandios după joc pentru a prezenta trofeul Cupei României, familia Bancu avea și un motiv în plus de fericire. Fiul lui Nicușor, Mathias Andrei, a fost pentru prima dată pe stadionul „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă era o partidă fără miză, Bancu a ținut să joace și pentru a fi în formă la acțiunea echipei naționale, însă s-a accidentat și va lipsi o perioadă destul de lungă de pe gazon. Perioada de recuperare nu va fi completă în momentul startului noului sezon.

„Băiatul meu a fost la primul meci pe stadion chiar când m-am accidentat. A venit să mă vadă, a fost cu o supărare, dar sper ca pe viitor să marchez și să coboare pe teren la finalul meciului. E departe să mă gândesc dacă se va face fotbalist. Nu știu dacă voi fi vreodată antrenor. Am vrut să joc pentru a avea meciuri în picioare.

Am fost suspendat trei meciuri înainte de finala Cupei României și simțeam nevoie să joc pentru a avea o prestație cât mai bună la echipa națională,” a declarat căpitanul Universității Craiova, cel care va incert pentru Supercupa României de pe 10 iulie. FANATIK a anunțat în exclusivitate informația că partida dintre campioana CFR și câștigătoarea Cupei României, Universitatea Craiova, va avea loc la Târgu Jiu.


  • (P) Cota BETANO ca U Craiova să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 4,50. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT