Life

Sărbătoare uriașă în familia lui Ilan Laufer, după ce Alina a fost în ”arest” la domiciliu: „Pe unii îi omoară, dar pe alții îi întărește”

Sărbătoarea uriașă care urmează să aibă loc în familia lui Ilan Laufer, după ce soția lui, Alina, a fost în ”arest” la domiciliu.
13.02.2024 | 10:00
Sarbatoare uriasa in familia lui Ilan Laufer dupa ce Alina a fost in arest la domiciliu Pe unii ii omoara dar pe altii ii intareste
Alina Laufer si Ilan Laufer sunt de aproape 11 ani împreună. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sărbătoare uriașă în familia lui Ilan Laufer, zilele acestea! Soția lui, Alina Laufer, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre bucuria ei, dar și despre cum s-au pregătit cei doi pentru 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților.

Ce sărbătoare va avea loc în familia lui Ilan Laufer. De ce soția lui, Alina, s-a simțit în ”arest” la domiciliu

Alina și Ilan Laufer sunt de aproape 11 ani împreună și, totodată, unul dintre cele mai cunoscute cupluri din peisajul monden. Mulți admiratori de-ai lor sunt curioși cum se vor bucura de ziua de 14 februarie, când mulți celebrează ”Ziua Îndrăgostiților”. Alina Laufer ne-a mărturisit că ea și partenerul său nu pun preț pe o astfel de zi și că se axează pe o alta, cu adevărat relevantă.

ADVERTISEMENT

Mai exact, celebrii soți sunt preocupați de ziua de naștere a copiilor lor gemeni, Davina și Nathaniel. Pe data de 15 februarie, aceștia vor împlini 3 ani de când au venit pe lume și au schimbat viața părinților lor.

Alina Laufer este emoționată pentru petrecerea celor mici și spune că își dorește, în mod special, sănătate pentru ei. Asta deoarece zilele anterioare au fost bolnavi, de asemenea și ea. Astfel, toți trei au trebuit să stea  ”arestați” la domiciliu, încât să nu mai ia contact cu nicio viroză,

ADVERTISEMENT

”Prin muncă și stat cu copiii (vor sărbători Ziua Îndrăgostiților, n.r). Nu i-am pregătit absolut nimic special lui Ilan, doar prezența mea. Avem ziua copiilor peste zi, așa că pregătim evenimentul acela. Fac trei ani. 

Clipele în care sunt sănătoși și nu sunt bolnavi sunt cele mai frumoase alături de ei. Îmi doresc sănătate pentru ei, pe viitor. Să nu ne mai aducă nimic acasă, niciun virus, nicio gripă, nicio conjuctivită. Asta îmi doresc în primul și în primul rând.

ADVERTISEMENT

Au fost foarte bolnăviori zilele acestea, și eu pe lângă ei. Acum ne simți mai bine, Slavă Domnului! Nu a fost cazul de spital, dar am fost în ”arest” la domiciliu, ceea ce este destul de dificil cu amândoi acasă și n-am putut să fac nimic”, ne-a detaliat Alina Laufer.

Alina Laufer: ”Pentru mine și soțul meu este în fiecare Ziua Îndrăgostiților”

Chiar dacă nu va ține cont de Ziua Îndrăgostiților, Alina Laufer ne-a mai dezvăluit că gesturile de tandrețe ale lui Ilan Laufer, din fiecare zi, o fac să se simtă apreciată. Adesea, acesta o surprinde cu flori sau îi oferă momente de răgaz, ocupându-se doar el de copii.

ADVERTISEMENT

”Pentru mine și soțul meu este în fiecare zi Ziua Îndrăgostiților. Reușim cumva să ne facem declarații printre toate momentele stresante pe care le parcurgem. Așa că, sincer, nu simt nevoia să sărbătoresc o zi în plus, neapărat.

 În general, nu punem preț pe această zi. Ilan îmi ia flori fără motiv. Și săptămâna trecută mi-a luat flori doar așa, cât s-a dat jos din mașină și mi-a adus flori. E foarte atent, îmi ia copiii de cap. Dacă mă vede obosită, bolnavă, îi duce până la Ikea, la mall, să se plimbe și ăsta este cel mai frumos cadou”, a mai precizat Alina Laufer.

Secretul longevității căsniciei Alinei Laufer cu Ilan Laufer

În următoarele luni din 2024, Alina și Ilan Laufer vor împlini 11 de mariaj. Întrebați despre secretul longevității căsniciei lor, Alina a mai spus: ”Disciplina. Suntem amândoi foarte disciplinați, avem țeluri comune. Rutina funcționează iarăși pentru noi foarte bine. Știu că pe unii îi omoară, dar pe unii îi întărește. Ne ducem la sală împreună, tot timpul avem program împreună și atunci asta ne ține uniți!”

ADVERTISEMENT