Fotbal intern

„Satana” face case lângă… Catedrala Mântuirii Neamului! Proiectul în care Victor Pițurcă a investit o sumă imensă. Foto exclusiv

14.04.2021 | 22:38
Satana face case langa Catedrala Mantuirii Neamului Proiectul in care Victor Piturca a investit o suma imensa Foto exclusiv
Proiectul în care Victor Pițurcă a investit o sumă imensă. FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă este unul dintre oamenii din fotbalul românesc care a investit cel mai mult în terenuri și imobiliare. FANATIK vă prezintă cel mai nou proiect al său, „Catedral Residence”, din apropierea celei mai mari biserici din sud-estul Europei.

Victor Pițurcă a ieșit din prim-planul fotbalului românesc, dar a ținut capul de afiș al presei după ce a avut mai multe ieșiri în decor într-o emisiune la Telekomsport. În pauza publicitară, fostul antrenor al Craiovei a făcut mai multe declarații jignitoare la adresa patronului Mihai Rotaru, dar și a foștilor săi elevi.

ADVERTISEMENT

În plus, el l-a atacat și pe italianul Devis Mangia, pe care l-a acuzat, incredibil, că este gay, susținând că acesta a fost și motivul pentru care Universitatea Craiova l-a dat afară.

Victor Pițurcă a dat lovitura în imobiliare. A investit o sumă imensă într-un complex rezidențial de lux, situat lângă Catedrala Mântuirii Neamului

Dacă pe plan fotbalistic Victor Pițurcă stă de mai multe luni pe „bară”, în afaceri a dat lovitura cu „Catedral Residence”, un complex rezidențial de lux situat în apropierea Catedralei Mântuirii Neamului, care va fi gata în curând, peste 80% dintre apartamente fiind deja vândute.

ADVERTISEMENT
  • 20 de milioane de euro valorează proiectul imobiliar „Catedral Residence” al lui Victor Pițurcă

„Piți” a pariat „all in”, ca la poker, pe imobiliare în pandemie, iar acum culege roadele. Deși nu i-a plăcut niciodată să vorbească despre averea sa, Pițurcă și-a investit o mare parte din banii câștigați din fotbal în terenuri, deoarece nu e un adept al banilor lichizi.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, care le știe pe toate, că altfel n-ar mai fi „Oracolul de la Bălcești”, spunea de curând că „Satana” ar avea peste 100 de hectare în diferite zone de pe lângă București și Craiova, în valoare de aproximativ 170-180 de milioane de euro.

Complexul „Catedral Residence” se ridica in umbra „Catedralei Mantuirii Neamului”
„Satana” face case langa… Catedrala Mantuirii Neamului!

„Piți” vine aproape în fiecare zi să vadă stadiul de finisare la cele 130 de apartamente

FANATIK a fost să vadă „pe viu” noul tun imobiliar dat de Victor Pițurcă în plină pandemie. „Catedral Residence” este un complex rezidențial de lux, ultramodern, cu parcare subterană și nu mai puțin de 130 de apartamente, cu prețuri care ajung și la 279.000 de euro.

ADVERTISEMENT
Intrarea in complexul Catedral Residence
Intrarea in complexul Catedral Residence

Complexul de lux se află pe Strada Gheorghieni, la numărul 34, în vecinătatea Catedralei, care veghează parcă din depărtare asupra cartierului din această zonă centrală a Capitalei: Marriott – Calea 13 Septembrie – Palatul Parlamentului.

FANATIK a intrat in curtea complexului Catedral Residence, care isi asteapta noii locatari
FANATIK a intrat in curtea complexului Catedral Residence, care isi asteapta noii locatari

FANATIK a stat de vorbă cu câțiva muncitori care lucrau de zor la ultimele finisaje, mai ales că unul dintre cele patru tronsoane va fi finalizat cât de curând. Aflăm așadar pe „surse” că Victor Pițurcă este foarte implicat în acest proiect și vine des să verifice stadiul lucrărilor: „E aici tot timpul. Vine des și e foarte preocupat”, a declarat un muncitor mai îndrăzneț. În momentul în care am ajuns, tocmai se făcea racordarea la gaze: „Acum am tras și gazele. Totul este deja vândut în proporție de 80%. Într-o lună e gata tot!”.

„Nu-mi place să vorbesc de banii mei. În cursul timpului am făcut niște afaceri bune care mă feresc de grija zilei de mâine. Din punct de vedere financiar o duc bine. Nu deţin mulţi bani lichizi, pentru că am investit de mult timp în terenuri. Ce am în Bucuresti şi în Oltenia ar valora acum, fără să umflu preţurile, 100 de milioane de euro” – Victor Pițurcă

Victor Pițurcă nu e singurul om implicat în fotbal care a investit în imobiliare. „Copilul” cu 8 etaje al lui Florin Gardoș

Cei mai cunoscuți oameni de fotbal care au investit serios în imobiliare sunt Gică Hagi, Dumitru Dragomir, Cristi Borcea, Mircea Lucescu. Și mulți fotbaliști încă în activitate s-au gândit la viitorul post-carieră și a băgat bani în cea mai profitabilă afacere din România.

Florin Gardoș este cel mai bun exemplu. A investit aproximativ un milion de euro și a construit un bloc de 8 etaje în plină pandemie la Râmnicu Vâlcea, alături de alți doi asociați.

„E ca şi copilul meu. Veneam în fiecare lună… mai creştea un etaj, încă un etaj. Mi-am dorit, fiindcă e numele meu, să fac ceva ca lumea”, a declarat fundașul de la Academica Clinceni pentru as.ro.

Andrei Prepeliță a tras și el un „șut” imobiliar în Pipera. Ovidiu Hoban și-a făcut un bloc acasă, la Baia Mare

Andrei Prepeliță, fostul mijlocaș al Stelei/FCSB, acum antrenor al lui FC Argeș, și-a investit o sumă importantă din banii câștigați de-a lungul carierei și a construit un bloc în zona Pipera, din ce în ce mai frecventată și căutată de cei care lucrează în partea de nord a Capitalei și care vor să scape de aglomerația din oraș.

Ovidiu Hoban, mijlocașul de 38 de ani al campioanei CFR Cluj, se apropie să agațe ghetele în „cui” și se gândește deja la viitorul său. Fotbalistul care a mai evoluat la Gaz Metan, U Cluj, Petrolul și Hapoel Be’er Sheva a construit un bloc cu 86 de apartamente în orașul său natal, Baia Mare.

  • 100 de milioane de euro e valoarea estimativă a averii lui Victor Pițurcă
  • 100 de hectare de teren are Victor Pițurcă în București și Craiova
ADVERTISEMENT