Fotbal international

Scandal cu arbitrii și la Barcelona – Juventus 0-3: ”Ești un ticălos!”

09.12.2020 | 12:01
Scandal cu arbitrii si la Barcelona  Juventus 03 Esti un ticalos
ADVERTISEMENT

Un scandal cu arbitrii s-a înregistrat și la meciul FC Barcelona – Juventus Torino, din ultima etapă a Champions League, catalanii fiind nemulțumiți de prestația centralului german Tobias Stieler.

”Bătrâna Doamnă” s-a impus cu 3-0 pe Camp Nou și a încheiat pe primul loc Grupa G, dar spaniolii l-au acuzat pe arbitru că le-a dat prea ușor două penalty-uri italienilor.

ADVERTISEMENT

Ambele lovituri de la 11 metri au fost transformate de Cristiano Ronaldo, care astfel s-a ”răzbunat” pe catalani care îl luaseră la mișto înaintea întâlnirii.

Arbitrii au creat scandal și la meciul Barcelona – Juventus

La finalul partidei Barcelona – Juventus, spaniolii au făcut scandal nemulțumiți fiind de prestația brigăzii de arbitri din Germania, iar cel mai criticat a fost centralul Tobias Stieler.

ADVERTISEMENT

Conform cotidianului As, camerele televiziunii Movistar au surprins două momente cheie în care fundașul stânga Jordi Alba și antrenorul Ronald Koeman îi reproșau arbitrului modul în care a condus întâlnirea.

”Ești un ticălos”, i-a transmis fotbalistul Barcelonei lui Tobias Stieler, în timp ce tehnicianul olandez i-a spus arbitrului german în timp ce îi strângea mâna: ”Ai prieteni buni în Italia”.

ADVERTISEMENT

Aceste momente au fost puțin mediatizate din cauza scandalului de la meciul PSG – Istanbul Bașakșehir în care arbitrul de rezervă Sebastian Colțescu a avut o remarcă rasistă la adresa lui Pierre Webo, antrenorului secund al oaspeților, motiv pentru care jucătorii turci au inițiat un protest de amploare, s-au retras la vestiare și au refuzat să mai reia partida.

Presa din Turcia nu îl iartă pe Sebastian Colțescu pentru incidentul rasist de la Paris și consideră că, în ciuda faptului că a încercat să se scuze, acesta va primi o sancțiune drastică din partea UEFA.

ADVERTISEMENT

Sebastian Colțescu nici nu mai trebuia să fie arbitru FIFA la acest meci dacă șeful CCA, Kyros Vassaras, își ducea la bun sfârșit intenția de a renunța la oltean în 2018. Din informațiile FANATIK, grecul era nemulțumit de mai mult timp de prestațiile lui Colțescu și dorea să-l scoată de pe lista FIFA. Omul care l-a salvat practic pe centralul din Craiova în acel moment a fost Ovidiu Hațegan.

ADVERTISEMENT