Sport

Scandal cu droguri în Bundesliga! Fiul de doar 13 ani al unul președinte de club ar fi dus stupefiante la școală

Poliția germană îl anchetează pe Peter Fischer, președintele câștigătoarei Europa League, Eintracht Frankfurt, pentru posesie și consum de droguri.
09.02.2023 | 10:50
Scandal cu droguri in Bundesliga Fiul de doar 13 ani al unul presedinte de club ar fi dus stupefiante la scoala
Peter Fischer, președintele lui Eintracht Frankfurt, este anchetat pentru posesie și consum de cocaină. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Pe plan sportiv, Peter Fischer are toate motivele să zâmbească. Echipa al cărei președinte este, Eintracht Frankfurt, câștigătoarea ediției trecute a Europa League, n-a mai pierdut un meci oficial de la finele lui octombrie. Numai că, lucrurile nu stau la fel de bine și-n viața privată.

Peter Fischer, președinte la Eintracht Frankfurt, este urmărit penal

Eintracht Frankfurt este pe cai mari. Este în primăvara Champions League și urmează să întâlnească, pe 21 februarie, pe Napoli, în optimile competiției. În plus, este fără eșec în toate competițiile, din 29 octombrie 2022, când ceda, 1-2 cu Dortmund.

ADVERTISEMENT

Astfel că stă bine și în competițiile interne. Este pe locul 5, la numai un punct de pozițiile care duc în ediția viitoare a Ligii Campionilor. Și la cinci de liderul Bayern. Mai mult, după acel 4-2 cu Darmstadt, din partida disputată marți, s-a calificat și-n sferturile de finală ale Cupei Germaniei.

Peter Fischer, președintele clubului, nu are însă parte de liniște. A ajuns în centrul unui scandal legat de droguri din pricina fiului său cel mic, de numai 13 ani. Care ar fi dus la școală și ar fi consumat, alături de un coleg, cocaină.

ADVERTISEMENT

Presa germană are, despre această istorie, două piste. În ambele se vorbește despre faptul că minorul nu se simțea bine și avea un comportament ciudat. Iar mama sa, alertată, a discutat despre această situație cu conducerea școlii, care a informat și poliția. Numai că Bild spune că este vorba despre părintele colegului, în timp ce Frankfurter Allgemeine Zeitung vorbește despre soția lui Fischer.

Desigur, se va face lumină în acest caz. Pentru că este o anchetă în curs. Poliția a fost sesizată de conducerea școlii. A descins la locuința lui Peter Fischer, însoțită de câini antidrog. Și a găsit cantități mici de marijuana și un praf alb, ce se presupune a fi cocaină, pe noptiera din dormitorul acestuia.

ADVERTISEMENT

Imediat, împotriva lui Fischer a fost deschis un dosar penal pentru posesie și consum de droguri. Anchetați sunt și soția sa și fiul său cel mare, în vârstă de 25 de ani, oamenii legii încercând să afle cine este responsabil pentru achiziționarea ilegală de cocaină.

Cazul este însă extrem de complicat. Testul făcut colegului mezinului familiei Fischer a fost negativ. Iar președintele lui Eintracht neagă că ar avea vreo vină. Și a anunțat, potrivit Bild, că se va apăra în instanță și că va cere prejudicii pentru faptul că i-a fost afectată imaginea.

ADVERTISEMENT

O istorie zbuciumată

Tot ”Bild” vorbește însă și despre istoricul lui Peter Fischer. Cel care este la conducerea lui Eintracht Frankfurt din anul 2000. Și nu este cunoscut doar pentru faptul că obișnuiește să fie șef de galerie la meciurile importante. Dominând și prin statura sa impresionantă (2,01 metri).

A ieșit în evidență și-n presa mondenă, pentru îmbrăcămintea sa ieșită din comun, sau pentru modul în care-și aranjează părul. În plus, la 66 de ani, continuă să fie o prezență constantă în viața de noapte din Frankfurt. Și este ultra-cunoscut în cercurile mondene după ce a deținut un club în orașul german, dar și, în calitate de co-proprietar, unul în Ibiza.

ADVERTISEMENT