News

Un român riscă închisoarea după ce a comis un gest stupid la Vama Veche. Poate sta 2 ani după gratii

Un român riscă închisoarea pentru că a comis un gest stupid pe litoral. Bărbatul poate sta până la doi ani în spatele gratiilor.
13.07.2023 | 08:32
Un roman risca inchisoarea dupa ce a comis un gest stupid la Vama Veche Poate sta 2 ani dupa gratii
Un român riscă închisoarea după ce a comis un gest stupid. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un român riscă închisoarea după ce a comis un gest stupid pe litoral. Oamenii au fost revoltați în urma acestuia și au sunat la 112. Pentru fapta lui, bărbatul riscă să stea în spatele gratiilor până la doi ani.

Un român riscă închisoarea după un gest comis pe litoral

Ajuns pe litoralul românesc, la Vama Veche, turistul care probabil s-a crezut pe o plajă de nudiști, s-a expus în toată „splendoarea”. Mai exact, bărbatul și-a scos slipul și s-a așezat pe nisip, în fața oamenilor.

ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc în iulie 2021. Având în vedere că și-a expus organul sexual, ceilalți turiști aflați pe plajă au sunat, indignați, la 112. Exhibiționistul s-a ales cu dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri.

„În actul de sesizare a instanței, în sarcina inculpatului, s-a reţinut că: la data de 25.07.2021, în jurul orelor 15:00-16:00, în timp ce se afla pe o plajă din staţiunea Vama Veche, a săvârşit acte de exhibiţionism, în sensul că s-a aşezat pe nisip în faţa şezlongurilor ocupate de turişti şi şi-a dat slipul la o parte, expunându-şi organul sexual, ceea ce condus la indignarea persoanelor din jur”, transmit oamenii legii, potrivit Ziuaconstanta.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost trimis în judecată, fiind în stare de libertate. Dosarul este instrumentat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. Legea prevede ca persoanele care comit acte de exhibiţionism sau alte acte sexuale explicite să fie amendate sau pedepsite cu închisoarea de la 3 luni la 2 ani.

Scene sexuale într-o sală de jocuri din Pitești

Scene incredibile au fost surprinse, în luna februarie, într-o sală de jocuri din municipiul Pitești. Un bărbat și o femeie au oferit un show „incendiar” persoanelor prezente în locația respectivă.

ADVERTISEMENT

Tinerii au mimat un act sexual, în fața tuturor, iar apoi au trecut la fapte. Întreaga scenă a fost filmată, iar imaginile au ajuns în posesia polițiștilor, care s-au autosesizat. Respectivii s-au ales cu dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri. Ulterior, au fost reținuți.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești s-au sesizat, din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, ca urmare a faptului că, la un eveniment ce a avut loc la sfârșitul lunii februarie a.c., în incinta unei săli de jocuri de noroc din municipiul Pitești, două persoane, un bărbat și o femeie, ar fi săvârșit, în public, acte sexuale, cu caracter explicit.

ADVERTISEMENT

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat verificările, iar în urma activităților desfășurate, au identificat cele două persoane, un bărbat de 33 de ani, din Colonești, județul Olt și o femeie de 33 de ani, din Pitești”, a informat IPJ Argeș, la momentul respectiv.

 

ADVERTISEMENT