Life

Scandal imens la America Express. Jean și Dinu Gavril, replici acide: ”M-am simțit luat la mișto”

Tensiunile se amplifică la America Express. Apar din ce în ce mai multe conflicte în interiorul echipelor, având în vedere presiunea la care concurenții sunt supuși.
08.03.2023 | 08:29
Scandal imens la America Express Jean si Dinu Gavril replici acide Mam simtit luat la misto
Jean și Dinu Gavril, tensiuni mari la America Express. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Toată lumea își dorește să câștige marele premiu de la America Express, însă având în vedere că numărul echipelor prezente în competiție devine din ce în ce mai mic, evident că și provocările sunt mult mai complexe și îi pot stresa destul de tare pe concurenți.

Dinu și Jean Gavril s-au certat la America Express

În cea mai recentă ediția a emisiunii America Express, un scandal imens a izbucnit între Dinu și fratele lui, Jean. Cei doi au început să se certe dintr-un motiv cât se poate de simplu, iar Dinu Gavril a recunoscut că pentru un moment s-a simțit ”luat la mișto”.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi? S-ar părea că Dinu nu a înțeles din prima unde va dormi. Mai exact, deși localnicii din Columbia le-au spus celor doi frați că nu le vor oferi un loc în casă, ci unul în cort, se pare că tânărul nu a recepționat mesajul exact.

Dacă pentru Jean Gavril, experiența a fost una cât se poate de interesantă, artistul fiind mulțumit de faptul că are un loc unde să doarmă, iată că Dinu Gavril nu a avut o reacție chiar atât de pozitivă, ci din contră, a avut un moment în care a vrut să plece.

ADVERTISEMENT

De aici au început și tensiunile între cei doi frați. În timp ce se aflau la masă cu gazdele lor, fratele lui Jean Gavril a subliniat clar faptul că nu vrea să doarmă în cort pentru că nu poate să se odihnească, având în vedere zgomotul mașinilor din timpul nopții.

Cearta dintre ei a continuat și afară, iar discuțiile au atins cote maxime atunci când Dinu Gavril de la America Express și-a expus punctul de vedere. ”Vreau să dorm în casă, nu afară, simplu. (…) M-am simțit luat la mișto că ai o casă cu trei etaje și pe mine mă culcă în curte. Nu dorm acolo, punct”, a spus Dinu Gavril la America Express.

ADVERTISEMENT

Nelu Cortea și Cătălin Bordea au avut mai mult noroc

În timp ce între Jean și Dinu Gavril au predominat tensiunile, iată că Nelu Cortea și Cătălin Bordea au avut mai mare noroc. Cei doi concurenți au găsit un loc deosebit unde să doarmă și de asemenea, s-au bucurat chiar și de o baie proprie.

Amintim că recent și Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au întâmpinat ceva dificultăți la o probă. Actrița a început să plângă în momentul în care și-a dat seama că este nevoită să mănânce un porcușor de guineea pe care îl văzuse cu doar câteva momente înainte viu.

ADVERTISEMENT

Iubitul ei însă, chef Cătălin Scărlătescu, a decis să îi țină partea și totodată să redreseze întreaga situație. Mai exact, acesta s-a oferit să ducă la bun sfârșit proba, astfel încât Doina Teodoru să nu fie nevoită să facă ceva ce nu își dorește.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink