News

Scandal în direct la TV între AUR și USR: “Trebuie să vă aduc DEX-ul?”

09.12.2020 | 23:10
Scandal in direct la TV intre AUR si USR Trebuie sa va aduc DEXul
ADVERTISEMENT

Claudiu Târziu a declanșat un scandal puternic în direct la TV, în timpul emisiunii “Sinteza zilei”, de la Antena 3. Copreședintele Alianței pentru Unitatea Românilor l-a atacat direct pe Emanuel Ungureanu, membru USR întrebându-l în timpul unui schimb de replici: “Trebuie să vă aduc DEX-ul în emisiune?”

Târziu a dorit să afle de la domnul Vasile Dîncu, prezent în platou care a fost strategia politică pentru care i-a adus în PSD pe Alexandru Rafila și Adrian Streinu-Cercel.

ADVERTISEMENT

După acest schimb de replici, a făcut o declarație despre planul propus de către profesorul Cercel legat de izolarea persoanelor vârstnice care nu au posibili11tea să facă acest lucru numindu-l “un lagăr de exterminare a bătrânilor”.

Scandal la TV între copreședintele AUR și Emanuel Ungureanu

Copreședintele AUR l-a întrebat pe domnul Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD, dacă domnii Alexandru Rafila și Adrian Streniu Cercel au fost de la început luați de către social-democrați și puși să destabilizeze PNL-ul sau au fost chemați în partid drept recompensă pentru rezultate lor în gestionarea pandemiei.

ADVERTISEMENT

După ce a fost discutat acest subiect, membrul USR Emanuel Ungureanu a dorit să intervină, începând un dialog aprins cu Claudiu Târziu.

“Domnule Claudiu Târziu, îl dați afară pe domnul Sorin Lavric din partid? Vreau să vă citesc o parte dintr-un text publicat de domnul Lavric. „Priveliștea unei femei culminează în dezgust: când stă pe masa ginecologică”, aceasta este afirmația lui Lavric. Îl dați afară pe dânsul pentru această afirmație?”, a fost întrebarea lui Emanuel Ungureanu.

ADVERTISEMENT

“Acesta este un text literar, dumneavoastră scoateți din context printr-o manevră de tip Facebook o parte dintr-un text literar”, a replicat Târziu.

“Ați discutat despre un lagăr de exterminare, pe baza unui document pe care l-am consultat cu atenție și nu propunea o carantină a persoanelor peste 65 de ani, iar interpretarea dumneavoastră este absolut mincinoasă”, a adăugat membrul USR.

ADVERTISEMENT

Claudiu Târziu despre USR: Face parte din flagelul mondial numit neo-marxism

“Sunteți un reprezentant al acestui flagel mondial care este neo-marxismul acesta care are este la fel de periculos decât virusul COVID-19”, a adăugat Târziu.

“Dumneavoastră nu stăpâniți termenii pe care îi folosiți. Ce este aia neo-marxist? Explicați-mi și mie”, a continuat dialogul Emanuel Ungureanu.

“De ce apăreți la televizor să vă faceți de râs? Vreți să vă aduc DEX-ul acum la fiecare lucru, să vă explic fiecare termen pe care îl folosesc?”, a fost atacul copreședintelui AUR.

ADVERTISEMENT