Fotbal international

Scandal în fotbalul italian în plină pandemie de coronavirus: „Fiți realiști! Să-i dea titlul lui Lotito. Nu mă mai interesează, sunt în depresie”

22.03.2020 | 16:51
Scandal in fotbalul italian in plina pandemie de coronavirus Fiti realisti Sai dea titlul lui Lotito Nu ma mai intereseaza sunt in depresie
ADVERTISEMENT

Președintele clubului Brescia, Massimo Cellino, a avut o reacție dură după ce Napoli a anunțat, în plină pandemie de coronavirus, că va relua antrenamentele pe 25 martie. Celino afirmă că actualul sezon din Serie A ar trebui anulat și compară situația actuală din Italia cu „ciuma neagră, flagelul care a distrus Europa în Evul Mediu.

„Sunt în depresie”

Massimo Cellino, președintele de la Brescia, consideră că fotbalul nu va putea fi reluat în următoarea perioadă în Italia, zona afectată cel mai mult de pandemia de coronavirus, iar ieșirile oficialilor de la Napoli și Lazio, care au vorbit, în repetate rânduri, despre reînceperea meciurilor.

ADVERTISEMENT

Massimo Cellino recunoaște că este extrem de afectat de actuala situație și că stă în carantină de 11 zile.

Dacă vorbim despre fotbal, totul ar trebui anulat, sezonul acesta nu are cum să se mai joace. Fiți realiști, oameni buni, situația actuală este ca ciuma neagră.

ADVERTISEMENT

Lazio vrea reluarea fotbalului.. Cupa, campionatul, să le dea lor tot, dacă Lotito (n.r. patronul lui Lazio), le vrea, o să le primească. El este convins că are o echipă extraordinară, să-l lăsăm cu ideile lui.

Am febră de trei zile și stau în carantină de 11. Nu mă mai interesează pe mine de fotbal, mi-e frică să ies din casă, sunt în depresie”, a declarat Massimo Cellino pentru Corriere dello Sport.

ADVERTISEMENT

„Cei care nu realizează gravitatea situației sunt mai periculoși decât virusul”

Președintele Bresciei a declarat că cel mai mare pericol vine din partea cetățenilor care nu realizează gravitatea situației cauzată de coronavirus, iar fotbalul în aceste momente este pe planul secund.

Viața și sănătatea sunt pe primul loc acum. Vedem ultrași care ajută oamenii din spitale, nu poți continua să joci acest sezon, trebuie să ne gândim ce va fi pe viitor.

ADVERTISEMENT

Cei care nu realizează gravitatea situației sunt mai periculoși decât acest virus”, consideră Massimo Cellino.

În momentul întreruperii fotbalului din Italia, Brescia ocupa ultimul loc în clasamentul din Serie A, la nouă puncte în spatele celor de la Genoa, care ocupă primul loc care asigură menținerea în prima divizie.

ADVERTISEMENT
Tags: