Sport

Scandal în Liga Naţională de handbal! Gheorghe Tadici ameninţă: “Nu vom mai plăti taxa majorată de 5 ori pentru arbitri”

Meciul dintre SCM Râmnicu Vâlcea şi HC Zalău, scor 32-30, a declanşat un scandal uriaş. FANATIK a aflat că Gheorghe Tadici a trimis la FRH o hârtie prin care cere suspendarea arbitrelor.
27.09.2023 | 15:56
Scandal in Liga Nationala de handbal Gheorghe Tadici ameninta Nu vom mai plati taxa majorata de 5 ori pentru arbitri
Scandal în Liga Naţională de handbal! Gheorghe Tadici ameninţă: "Nu vom mai plăti taxa majorată de 5 ori pentru arbitri". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Au ieşit scântei de la meciul dintre SCM Râmnicu Vâlcea şi HC Zalău din Liga Naţională, scor 32-30. Gazdele s-au impus greu la capătul unui meci în care echipa oaspete a contestat dur arbitrajul. Dar spiritele nu s-au calmat nici după ieşirea de pe parchet.

Scandal în Liga Naţională de handbal! Gheorghe Tadici ameninţă: “Nu vom mai plăti taxa!”

Din informaţiil FANATIK, Gheorghe Tadici a trimis o scrisoare la FRH în care cere suspendarea cuplului de arbitri Munteanu-Agliceriu, care au condus întâlnirea. Mai mult, antrenorul Zalăului a ameninţat că echipa sa nu va mai plăti baremele majorate de arbitraj:

ADVERTISEMENT

“Fără a pune presiune, vă informez că pentru asemenea arbitraje rău intenţionate premeditat, nu vom mai plăti taxa majorată de cinci ori, cu riscul de a ajunge în justiţie. Idem pentru taxa majorată de observator”, se arată în plângerea scrisă de antrenorul celor de la HC Zalău.

Raluca Kelemen a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate! De vină ar fi reclamele de pe parchet

Raluca Kelemen, portarul celor de la SCM Râmnicu Vâlcea, s-a accidentat grav. Sportiva a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate după ce ar fi alunecat pe reclamele de pe parchet.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Tadici le-a transmis oficialilor de la FRH că este inadmisibil ca astfel de accidentări să apară pe teren şi le-a solicitat schimbarea acestor afişe cu materiale de calitate, care să nu pună în pericol integritatea jucătoarelor, după ce fosta handbalistă a Zalăului a ajuns “la cuţit”.

SCM Râmnicu Vâlcea este pe primul loc, cu punctaj maxim în Liga Naţională de handbal feminin. Echipa lui Bent Dahl are cinci victorii din cinci meciuri, fiind urmată de Gloria Bistriţa, cu 12 puncte.

ADVERTISEMENT

SCM Bucureşti are şi ea punctaj maxim, dar “tigroaicele” au două meciuri mai puţin disputate. HC Zalău, una dintre echipele cu cele mai mici bugete din Liga Naţională, se va lupta şi în acest sezon pentru rămânerea în elita handbalului românesc.

Gheorghe Tadici, mesaj despre retragerea din activitate

Deşi multă lume a scris că ar putea fi ultimul sezon al lui Gheorghe Tadici înainte de retragere, tehnicianul a ţinut să le transmită un mesaj contestatarilor prin intermediul FANATIK:

ADVERTISEMENT

“Am văzut că s-a făcut un caz despre acest subiect al retragerii şi am un mesaj pentru cei care îmi poartă grija în această privinţă. Nu ştiu dacă va fi sau nu ultimul meu sezon ca antrenor, dar voi rămâne în activitate atâta timp cât sănătatea îmi va permite.

Mai mult, atâta timp cât am mai multă putere de muncă decât alţi antrenori mai tineri nu am de ce să mă retrag. Este adevărat că la anul fac 50 de ani de activitate, dar asta nu înseamnă că mă retrag”.

Gheorghe Tadici antrenează la Zalău din 1974, iar la anul va ajunge la 50 de ani de când este în antrenorat. A fost plecat de la Zalău doar între 2006 şi 2008, când a antrenat Oltchim Râmnicu Vâlcea.

ADVERTISEMENT