News

Scandal în noapte la FC U Craiova: Mititelu Jr își acuză jucătorii de indolență, amenință cu retragerea și se ceartă cu fanii

13.03.2021 | 12:38
Scandal in noapte la FC U Craiova Mititelu Jr isi acuza jucatorii de indolenta ameninta cu retragerea si se cearta cu fanii
Adrian Mititelu Jr.
ADVERTISEMENT

La Craiova, suporterii echipei lui Adrian Mititelu au cedat după ultimele rezultate ale grupării alb-albastre care amenință nu doar pierderea primului loc în eșalonul secund, ci chiar prezența în play-off a echipei.

Adrian Mititelu Jr, cel care a preluat administrarea clubului U Craiova 1948 după ce tatăl său a ajuns la închisoare, a avut un schimb dur de replici, în mediul online, cu fanii olteni, după eșecul de la Cluj, 0-1, în fața Universității.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu jr îi acuză pe suporterii lui FC U Craiova: „N-ați fost lângă echipă la greu”. Și-a închis contul de facebook după contrele cu fanii

Încercând să aplaneze starea de nervozitate a fanilor, Adrian Mititelu Jr. a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj în care îi ceartă și pe jucătorii lui Ovidiu Stângă, dar și pe suporteri.

„În Craiova este de ajuns să pierzi două meciuri la rând (nemaicontând manierele) și să se uite tot binele făcut și proiectul început în vara lui 2017. Dacă cineva ne propunea ca în martie 2021 să fim pe primul loc în liga a II-a, chiar și așa cu bune și cu rele, cred că acceptam cu toții. Este clar că jocul echipei nu arată cum ne dorim, iar rezultatele din aceste 3 etape sunt catastrofale, dar să nu uităm că nu este nimic pierdut, ba dimpotrivă, victorii în următoarele două meciuri ne-ar asigura intrarea în play-off de pe locul 1. Toată lumea înțelege că s-a pierdut răbdarea în acești 10 ani și dorința este prea mare, dar de aici la a avea astfel de comentarii în mediul online, înjurături și amenințări către jucători, antrenori și conducători nu face decât să deservească la mândria de a fi suporter al acestei echipe greu încercate în anii precedenți.   

ADVERTISEMENT

Voi suporterii UNIVERSITĂȚII CRAIOVA sunteți puțini cei care ați fost cu adevărat lângă această echipă la bine și la greu. În loc să vă agitați prin comentarii în alcătuirea primului 11 ar trebui să vă uitați în curtea ’dușmanului’ Dinamo și să observați că suporterii lor cumpără în jur de 50.000 de bilete online la un meci. Clubul acesta mai mult de 1.500 de bilete online vândute nu a avut. Suporter care să scrie pe Facebook și să înjure e foarte ușor să fii.

Fac precizarea că Nicolo Napoli a plecat de la echipă după meciul cu Rapid fără să îl demită nimeni! A fost dorința expresă a dumnealui! Când l-am numit pe Napoli antrenor majoritatea îl înjurau prin comentarii, acum îl regretați. Încetați în a mai compara ce rezultate aveam cu Napoli în liga a IV-a sau cu Trică în Liga a III-a (unde am câștigat majoritatea meciurilor pe final de meci și la un gol diferență într-o ligă foarte slab valorică, promovând chiar fără a juca returul datorită pandemiei).

ADVERTISEMENT

Dacă vă numiți suporteri încetați în a mai critica ce caută Bălan, Negru, Răducanu sau nu știu cine în echipă! Vreți să facă Ovidiu Stângă sondaj cu voi înaintea fiecărui meci pe cine să bage?

Zic să strângem rândurile și să fim uniți în acest moment de cotitură pentru că nu am pierdut nici un război! Totul se joacă și avem șansele de a promova anul acesta! Aveți promisiunea că echipa va arăta altfel cu Farul Constanța”, a scris Adrian Mititelu Jr., pe Facebook, mai înainte să-și șteargă contul.

ADVERTISEMENT

Suma colosală pe care familia Mititelu o investește lunar în echipă

Eșecul de la Cluj a fost greu digerat de fanii Universității Craiova 1948. Aceștia au postat sute de mesaje critice la adresa jucătorilor, a antrenorului Ovidiu Stângă și a conducerii clubului.

În apărarea lui și a clubului, Adrian Mititelu Jr. a încercat să-i sensibilizeze pe suporteri amintind suma pe care familia lui o investește în echipă.

”U CRAIOVA 1948 S.A. investește 220.000 de euro lunar, în tot ceea ce înseamnă salarii, prime, pregătire și condiții. U Cluj investește 100.000 de euro lunar. Așa că mai taci dracu din ură”, a scris Adrian Mititelu Jr. răspunzându-i unuia dintre fani care îi cerea să investească bani pentru a face performanță.

”100 de mii investește și ne bătu! Tac bă că tăcem de atâția ani și performanță…”, a replicat suporterul oltean.

Adrian Mititelu Jr: „Echipa există datorită familiei mele! Mă întreb dacă se merită”

Reacțiile fiului lui Adrian Mititelu mai mult i-a întărâta pe fani, decât să instaureze un climat de calm. Mititelu Jr. a lăsat să se înțeleagă că familia lui ar putea să renunțe să mai finanțeze echipe.

”În aceste clipe, cu tatăl la închisoare pe nedrept tot datorită acestei echipe, cu aceste zeci de milioane de euro investite în fotbal de-a lungul a 17 ani de zile, mă gândesc dacă se merită eforturile”, a mai scris Adrian Mititelu Jr. pe Facebook.

Fanii Universității Craiova 1948 i-au mai reproșat lui Adrian Mititelu Jr. că echipa se află în această situație din cauza faptului că este prea tânăr, pentru că nu se pricepe la fotbal și pentru că s-a înconjurat de oameni care sunt din afara fenomenului fotbalistic.

”TU NU A VOIE SĂ VORBEȘTI DE ȘTIINȚA! SUNTEM AICI FOARTE MULȚI CARE MERGEAU LA MECIURILE ȘTIINȚEI CÂND TU NU EXISTAI! Faptul că situația este în așa fel încât să gestionezi și să ai grijă de club  NU ÎȚI DĂ DREPTUL SĂ NU LAȘI SUPORTERII SĂ JUDECE! Dimpotrivă, mărește ochii ăia de om crud de fotbal și învață! Nu te înconjura de neștiutori. ADU URGENT OM DE FOTBAL LÂNGĂ TINE! APOI MAI VORBIM!”, a răbufnit unul dintre fanii ”Juveților”.

”Echipa asta la care te duceai tu la meciuri astăzi există datorită familiei mele”, a replicat fiul patronului Adrian Mititelu.

Adrian Mititelu Jr anunță măsuri drastice la echipă: „Nu e vina lui Stângă că jucătorii sunt indolenți!”

Ajunși la capătul răbdărilor, fanii alb-albaștrilor i-au cerut lui Mititelu junior să dea afară mai mulți jucători, ba chiar și pe antrenorul Ovidiu Stângă.

”Punctele le pierdu jucătorii nu Ovidiu Stângă. Nu e vina lui Stângă că unii jucători pe teren sunt indolenți și fără atitudine. De luni se vor lua măsuri în cadrul echipei”, a mai scris Mititelu junior.

După mai multe ore în care s-a contract cu suporterii propriei echipe, Adrian Mititelu Jr. și-a închis contul de socializare.

ADVERTISEMENT