News

Scandal în trafic, la Vama Borș: șofer de 31 de ani, lovit intenționat de un TIR. Video

Incident grav la Vama Borș, acolo unde un șofer de 31 de ani a fost lovit intenționat de un TIR. Tânărul a fost transportat la spital.
15.11.2023 | 09:31
Scandal in trafic la Vama Bors sofer de 31 de ani lovit intentionat de un TIR Video
Incident grav la vama Borș: un șofer de 31 de ani, lovit intenționat de un TIR. Sursa foto: ebihoreanul.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un scandal iscat în trafic, în zona din apropiere de Vama Borș, s-a soldat cu un grav incident, un șofer de 31 de ani fiind lovit intenționat de un TIR. În urma evenimentului, tânărul a fost rănit și a ajuns la spital cu leziuni.

Incident grav la vama Borș: un șofer de 31 de ani, lovit intenționat de un TIR

Incidentul din vestul țării s-a produs marți dimineața, în jurul orei 10.30, la ieşirea din parcarea cântar din Vama Borş ll. La un moment dat, între doi şoferi care stăteau la coadă la cântar a izbucnit un conflict.

ADVERTISEMENT

S-au luat la ceartă după ce unul ar fi încercat să intre în fața celuilalt, notează site-ul ebihoreanul.ro. Disputa verbală a degenerat rapid. Unul dintre șoferi, care ar fi din Sălaj și are vârsta de 36 de ani, a luat o piatră cu care a spart parbrizul șoferului de TIR din Bihor.

În dorința de a cere socoteală, șoferul de 31 de ani a coborât din cabină. Decizia sa era să-l coste viața, asta pentru că, în acel moment, sălăjanul a pornit mașina şi l-a lovit intenționat. În urma coliziunii, șoferul din Bihor a ajuns la spital, cu răni la nivelul capului.

ADVERTISEMENT

(…) din cercetările efectuate s-a constatat că, un bărbat de 36 de ani, din comuna Boghiș, județul Sălaj, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, format din cap tractor, cu semiremorcă, pe autostrada A3, dinspre localitatea Biharia înspre P.T.F. Borș 2, la ieșirea din parcarea – cântar Borș 2, l-ar fi accidentat, cu intenție, pe un bărbat de 31 de ani, din comuna Nojorid, județul Bihor.

Acesta, în calitate de pieton, se afla pe partea carosabilă, în fața ansamblului condus de bărbatul de 36 de ani”, relatează IPJ Bihor. ”Bărbatul a fost internat cu o fractură de cutie craniană și hemoragie cerebrală”, a precizat, dr. Natalia Hrihorișan, de la UPU SMURD Bihor, pentru sursa citată. Medicul a mai precizat că victima este ”într-o stare relativ bună”, dar medicii îi urmăresc evoluția.

ADVERTISEMENT

Șoferul de TIR din Sălaj ar fi recidivist

Există informații conform cărora șoferul din Sălaj n-ar fi la primul scandal. În urmă cu doi ani, tot în urma unui incident în trafic, poliţiştii Serviciului Rutier Bihor i-au şi anulat permisul de conducere, invocând o afecţiune psihiatrică.

Ulterior, bărbatul s-a prezentat în faţa comisiei medicale, care l-a declarat apt să revină la volan. Presa locală scrie că șoferul de TIR din Sălaj a comis-o din nou, după doar câteva ore de la teribilul incident din Vama Borș.

ADVERTISEMENT

Se pare că tot în zona de lângă punctul de trecere a frontierei Borș II, de pe autostradă, bărbatul de 36 de ani din Sălaj a spart parbrizul unui alt TIR. S-ar fi folosit de un borcan.

ADVERTISEMENT