News

Scandal înainte de Anul Nou în Arad. Un tânăr de 29 de ani și-a bătut bunicul și i-a distrus mașina

Scandal înainte de Anul Nou în Arad, unde un bărbat în vârstă de 29 de ani și-a terorizat bunicul, în urma unor certuri în familie.
31.12.2022 | 16:55
Scandal inainte de Anul Nou in Arad Un tanar de 29 de ani sia batut bunicul si ia distrus masina
Scandal la Arad, înainte de Anul Nou. Foto: News.ro.
ADVERTISEMENT

Jandarmii au intervenit în forță pentru a aplana conflictul născut între bărbat și bunicul său, în vârstă de 60 de ani.

Scandal de Anul Nou, în Arad

Potrivit News.ro, tânărul de 29 de ani și-a bătut bunicul, după care i-a distrus mașina și a spart geamurile casei.

ADVERTISEMENT

“Ajunşi la faţa locului, jandarmii au constatat că este vorba despre un tânăr de 29 de ani care, după ce şi-a lovit bunicul, i-a distrus maşina şi, cu o bucată de fier, a spart geamurile casei.

Tânărul era extrem de agitat, afirmând că, pe fondul consumului de alcool, s-a dus la bunicul său, un bărbat în vârstă de 60 de ani, şi din cauza unor neînţelegeri l-a lovit pe acesta, apoi a rupt oglinzile maşinii şi a spart parbrizul şi geamurile autovehiculului, dar şi ale casei.

ADVERTISEMENT

Tânărul avea răni pe faţă şi la mâna, declarând că a spart geamurile maşinii cu pumnul, iar atunci când l-a lovit pe bunicul său s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se cu capul de bordură”, a anunţat Jandarmeria Arad.

Cei doi bărbați au avut nevoie, ulterior, de asistență medicală, astfel că la fața locului s-au deplasat mai multe ambulanțe, potrivit News.ro.

ADVERTISEMENT

Cazul a fost preluat de polițiști, care au întocmit pe numele bărbatului în vârstă de 29 de ani actele de sesizare pentru infracțiunile de distrugere, respectiv loviri şi alte violenţe.

Cu o zi în urmă, un tânăr de 23 de ani din Zăbrani, județul Arad, și-a bătut cu violență tatăl și a distrus ușa casei.

ADVERTISEMENT

”Polițiștii Secției 7 Rurală Lipova au emis un ordin de protecție provizoriu, pe numele unui tânăr de 23 de ani, din Zăbrani, care, în seara zilei de 29 decembrie a.c., și-ar fi agresat verbal și fizic tatăl și ar fi distrus ușa locuinței”, au transmis reprezentanții cei de la IPJ Arad.

În acest caz agresorul este cercetat penal pentru violență în familie și distrugere, potrivit surselor din anchetă.

ADVERTISEMENT
Tags: