Sport

Scandal într-un meci de baschet din România! Ce s-a întâmplat la vestiare

A ieșit scandal la sfârșitul confruntării dintre CSM Târgu Mureș și SCM U Craiova din Liga Națională de Baschet Masculin. FANATIK vă prezintă ce s-a întâmplat la vestiare.
15.01.2024 | 22:00
Scandal intrun meci de baschet din Romania Ce sa intamplat la vestiare
Scandal într-un meci de baschet din România! Cinci jucător eliminați și bătaie generală pe teren. sursă foto: United Hoods
ADVERTISEMENT

Sfârșit tensionat la CSM Târgu Mureș – SCM Universitatea Craiova la baschet după ce doi jucători s-au luat la bătaie pe teren. Conflictul dintre cele două tabere s-a încheiat și cu cinci eliminări, iar FANATIK a aflat și ce s-a întâmplat la vestiare după finalul confruntării.

Scandal într-un meci de baschet din România! Cinci jucător eliminați și bătaie generală la CSM Târgu Mureș – SCM U Craiova

„Alb-albaștrii” au fost înfrânți la Târgu Mureș cu 80 la 74 după un final de meci încins pe parchetul din Sala Sporturilor. Conflictul a fost declanșat de un fault al lui Martinic asupra lui Blaj Voinescu, care și-a ieșit din fire după intrarea dură a jucătorului de la gazde.

ADVERTISEMENT

Un scandal între jucătorii de la SCM U Craiova și CSM Târgu Mureș a izbucnit pe parchetul din Sala Sporturilor, iar arbitrul a eliminat numai puțin de 5 oameni. Conflictul a pornit de la o lovitură din timpul partidei a lui Martinic în figura lui Blaj Voinescu.

Blaj Voinescu, jucătorul celor de la SCM Universitatea Craiova, l-a luat de gât pe Martinic și l-a aruncat pe podea, iar de aici au intervenit și ceilalți coechipieri. Stewarzii au intervenit pentru a pune capăt conflictului izbucnit pe parchet, însă FANATIK a aflat ambii bastchetbaliști nu au ieșit „șifonați” din acestă bătaie, deoarece nu au existat și alte genuri de lovituri în timpul bătăii.

ADVERTISEMENT

Arbitrul confruntării din Târgu Mureș a reacționat rapid și a eliminat 5 jucători de la CSM Târgu Mureș și SCM Universitatea Craiova. Martinic, Blaj Voinescu, Santa, Engi Rosenfeld și Agapie au văzut cartonașul roșu după fază, iar conducerea oltenilor așteaptă să vadă ce sancțiuni se vor aplica după acest caz.

Scandalul izbucnit între Martinic și Blaj Voinescu nu a continuat și în afara terenului de baschet după eliminarea celor doi. Din informațiile site-ului nostru, jucătorii de la SCM U Craiova și CSM Târgu Mureș s-au potolit imediat la vestiare și nu au existat alte conflicte între cele două tabere.

ADVERTISEMENT

Martinic nu este la prima abatere de acest acest fel la CSM Târgu Mureș, jucătorul având un conflict de acest gen și în sezonul trecut cu ABC Laguna. Acesta a primit o amendă din partea clubului și a fost suspendat în campionat după cele petrecute.

Tensiune la SCM U Craiova! Oficialii pregătesc rezilierea contractului cu selecționerul Ucrainei

Vitaly Stepanovski are zilele numărate la SCM Universitatea Craiova după ultimele rezultate înregistrate la gruparea din Bănie. Antrenorul care este în paralel și selecționerul Ucrainei i-a calificat pe olteni în FIBA Europe Cup în sezonul trecut, însă acum nu se bucură de același sucees.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că Vitaly Stepanovski nu a fost pe banca celor de la SCM U Craiova la Târgu Mureș, iar oficialii oltenilor urmează să îi rezilieze contractul. Acesta a semnat cu gruparea din Bănie în 2022, iar la aproape 2 ani distanță urmează să își ia adio de la lotul de baschet.

Acesta s-a aflat înclusiv pe lista României pentru postul de selecționer, însă acesta a refuzat să preia națională atunci când a aflat de oferta Ucrainei. Acesta și-a motivat alegerea după ce a semnat contractul din țara sa natală.

„Este un pas important în cariera mea, o responsabilitate și o onoare uriașă să fiu selecţionerul Ucrainei (…) Naţionala Romaniei a fost condusă de Dragan Petričević. Contractul i-a expirat și a decis să nu-l reînnoiască. Am fost unul dintre candidații pentru funcția de antrenor principal al naționalei României, dar am primit o ofertă de a conduce naționala Ucrainei.

Desigur, pentru mine prioritară este naţionala Ucrainei. Orice negocieri cu naționala României ar fi avut loc numai după ce un răspuns direct de la Federația noastră. Doar dacă nu aș conduce naționala Ucrainei, atunci aș putea vorbi despre opțiunea cu echipa României”, spunea Stepanovski.

ADVERTISEMENT