News

Scandal între călători și mecanicul unui metrou la stația Piața Unirii 1. De la ce a plecat conflictul. Video

26.05.2020 | 18:14
Scandal intre calatori si mecanicul unui metrou la statia Piata Unirii 1 De la ce a plecat conflictul Video
ADVERTISEMENT

Un scandal de proporții s-a iscat între doi călători și mecanicul unei garnituri de metrou la stația Piața Unirii 1.

Scandal între călători și mecanicul unui metrou la stația Piața Unirii 1

Incidentul a avut loc într-un tren vechi, garnituri care au fost introduse recent pe ruta Unirii – Preciziei, iar doi călători nervoși s-au luat la ceartă cu mecanicul de tren și au fost foarte aproape de a intra peste el în cabină.

ADVERTISEMENT

Se pare că incidentul a pornit de la faptul că unul dintre pasageri a vrut să i se deschidă ușa în stație, în ciuda faptului că nu tot trenul era garat. Vezi aici imaginile șocante cu scandalul.

Din imagini se poate observa cum unul dintre indivizi este extrem de violent și îl înjură pe mecanic, după ce îi deschide ușa de la cabină, apoi îi trântește ușa cu putere. În același timp, o tânără se îndepărtează speriată.

ADVERTISEMENT

Metrorex, pierderi uriașe în luna aprilie

”Mecanicul nostru nu avea cum să deschidă ușile, pentru că trenul nu era garat complet. Ca atare, dacă se deschideu ușile, la celelalte vagoane se deschideau ușile în tunel. Multă lume este agresivă în perioada asta”, a declarat un angajat al Metrorex pentru Gândul.

Poliția s-a sesizat în acest caz și efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele care au dus la acest scandal.

ADVERTISEMENT

Compania Metrorex a anunțat pierderi uriașe în luna aprilie, din cauza restricțiilor impuse de autorități pe perioada stării de urgență, potrivit datelor transmise în exclusivitate către FANATIK.

Numărul călătorilor ce au folosit metroul în aprilie a scăzut cu 88%, de la 14.753.118 de călători înregistrați în 2019 ajungându-se la 1.810.000 de persoane ce au folosit acest mijloc de transport în 2020.

ADVERTISEMENT

Operatorii din domeniul transporturilor vor trebui să ia măsuri de asigurare a distanțării sociale a călătorilor, astfel că Metrorex va trebui să amplaseze stickere de avertizare privind distanța atât la intrarea în metrou, cât și la casele de bilete sau automatele cu cartele de călătorie.

ADVERTISEMENT