Sport

Scandal între mama lui Cristi Neamțu și fanii FC U Craiova: ”V-ați vândut pentru o mână de arginți”

O postare făcută de mama lui Cristi Neamțu i-a deranjat pe fanii formației FC U Craiova, iar de aici până la scandal nu a mai fost decât un pas.
10.09.2021 | 22:29
Scandal intre mama lui Cristi Neamtu si fanii FC U Craiova Vati vandut pentru o mana de arginti
O postare făcută de mama lui Cristi Neamțu i-a deranjat pe fanii formației FC U Craiova, iar de aici până la scandal nu a mai fost decât un pas
ADVERTISEMENT

Fostul portar a decedat în timpul unui cantonament efectuat de Ştiinţa în Cipru, la data de 20 februarie 2002. În timpul antrenamentului de la la Larnaca, Neamţu s-a ciocnit într-un duel la minge cu un coleg, intrînd imediat în comă profundă.

A fost transportat de urgenţă la un spital din Nicosia, unde a fost diagnosticat cu fractură de mandibulă şi hemoragie cranio-cerebrală. După şase zile de comă, medicii de la spital au anunţat decesul fotbalistului.

ADVERTISEMENT

Fanii FC U Craiova și mama lui Cristi Neamțu, scandal în online

Cristi Neamțu este revendicat de ambele formații din Bănie care evoluează în acest sezon în Liga 1, iar o postare făcută de mama fostului portar pe rețelele de socialiare a dus la un scandal uriaș cu fanii celor de la FC U Craiova.

Ioana Cioboată, mama lui Cristi Neamțu, a publicat pe Facebook o fotografie pe contul personal de la un eveniment organizat la Filiași de Universitatea Craiova, clubul rival al celor de la FC U. În fotografie, ea este însoțită de Gică Craioveanu, directorul de imagine al clubului patronat de Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

Fanii grupării lui Adrian Mititelu au reacționat vehement la această postare și o acuză pe mama fostului fotbalist că ”s-a vândut pentru bani”, deoarece Cristi Neamțu a jucat doar pentru formația pe care ei o susțin și nicidecum pentru cea antrenată acum de Laurențiu Reghecampf.

Peluza Sud 1997, acuze pentru Ioana Cioboată

”Ce căutați doamnă la nemernicii ăia? A jucat Cristi Neamțu la echipa aia???”, a scris un fan al celor de la FC U Craiova, în timp ce altul a fost mult mai dur: ”Pfff… să îți vinzi imaginea și memoria fiului tău pentru un pumn de bani… rușinică”.

ADVERTISEMENT

Și mesajele suporterilor echipei care a promovat în această vară în Liga 1 nu s-au oprit aici: ”Păcat că v-ați vândut pentru o mână de arginți” și ”Dacă ajungem să ne vindem pe câțiva lei…”.

Un al fan al echipei pregătite de Adrian Mutu i-a transmis mamei fotbalistului că numele fiului său va fi dus mai departe doar de Peluza Sud: ”Numele lui Cristi Neamțu a mers și va merge mai departe doar prin Peluza Sud 1997, restul este can can”.

ADVERTISEMENT

Mama fostului portar, răspuns dur pentru fani

Ioana Cioboată a ținut să le răspundă suporterilor FC U Craiova, informându-i că Adrian Mititelu a refuzat să-i mai plătească renta viageră: ”Domnilor care comentați la postarea mea, vă amintesc că, Cristi Neamțu a jucat și a murit pentru Universitatea Craiova.

Vă mai amintesc că din 2010 eu primesc rentă viageră după Cristi de la această echipă, nu de la domnul Mititelu, care a refuzat să o mai plătească. Pe această cale țin să mulțumesc conducerii clubului și celor care m-au ajutat și mă ajută în continuare. Restul este problema voastră nu a mea”.

În urmă cu aproximativ o lună, pe 22 august, în ziua în care Cristi Neamțu ar fi împlinit 41 de ani, ultrașii din Peluza Sud 1997 au mers la mormântul fostului portar pentru a-i aduce acestuia un omagiu.

ADVERTISEMENT