Sport

Scandal între suporteri și Nicolae Stanciu, la finalul partidei România – Liechtenstein: „Rușine să vă fie!”. Video

România s-a impus în meciul cu Liechtenstein, 2-0, din preliminariile Campionatului Mondial 2022. Însă, rezultatul „tricolorilor” a fost umbrit de un scandal iscat între mai mulți suporteri și Nicolae Stanciu.
06.09.2021 | 11:01
Scandal intre suporteri si Nicolae Stanciu la finalul partidei Romania  Liechtenstein Rusine sa va fie Video
ADVERTISEMENT

Golurile partidei România – Liechtenstein au fost marcate de Alin Toșca și Cristi Manea.

Scandal între suporteri și Nicolae Stanciu, la finalul partidei România – Liechtenstein

La finalul meciului de pe Arena Națională, mai mulți suporteri s-au strâns lângă autocarul „tricolorilor” pentru a face poze cu aceștia.

Spre dezamăgirea fanilor, fotbaliștii lui Mirel Rădoi au urcat direct în autocar, din cauza protocolului COVID-19.

ADVERTISEMENT

„Stanciu, suntem cu copiii!”, „Am venit pentru copii”, „Copiii ăștia așteaptă de o oră!”, „Nu am venit pentru mine”, „Ați primit ordin de undeva să nu stați de vorbă cu noi?”, au fost câteva dintre mesajele fanilor.

Căpitanul Nicolae Stanciu a fost singurul care s-a oprit și le-a explicat fanilor că jucătorii nu pot face poze cu aceștia, deoarece România ar putea să nu mai joace meciul cu Macedonia de Nord, dacă un nou jucător, din naționala noastră, va ieși pozitiv la testul pentru COVID-19, după Dorin Rotariu.

ADVERTISEMENT

„Voi înțelegeți? Nu mai jucăm dacă mai iese cineva pozitiv. Înțelegeți?”, le-a răspuns Stanciu.

Răspunsul lui Stanciu nu i-a mulțumit pe suporteri, astfel că, din rândul acestora, a început să se audă scandarea: „Rușine să vă fie!”.

ADVERTISEMENT
  • VEZI AICI VIDEO CU SCANDALUL DINTRE SUPORTERI ȘI NICOLAE STANCIU

Ianis Hagi, gest superb făcut pentru un copil din tribune, la meciul cu Liechtenstein

Ianis Hagi a fost titular în meciul de pe Arena Națională. După ce a fost schimbat, în minutul 79, mijlocașul lui Rangers a făcut un gest superb și i-a oferit tricoul său unui copil din tribune.

„Avem o deplasare grea în Macedonia, dar trebuie să luăm trei puncte. Cred că cel mai important, astăzi, a fost că i-am avut pe suporteri înapoi pe stadion.

ADVERTISEMENT

Mergem în Macedonia, trebuie să câștigăm și acolo. Am dat un tricou unui copil. E normal, mai ales când ești copil. Eu am avut noroc să-l am pe tata și să am tricourile pe care mi le-am dorit.

Cred ca asta este cel mai important, că au revenit fanii. Eu iubesc să joc cu fanii în tribune. Luna viitoare, de abia aștept să jucăm pe stadionul Stelei, pentru că e nou.

O să fie un meci dificil (n.r. cel cu Macedonia de Nord). Din câte am înțeles, nici terenul nu arată foarte bine. Trebuie să ne adaptăm”, a declarat Ianis Hagi, la finalul meciului cu Liechtenstein.

În următorul meci din preliminariile CM 2022, România o va întâlni, în deplasare, pe Macedonia de Nord. Partida se va juca miercuri, de la ora 21:45.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,34 este cota pentru „peste 1,5 goluri” la meciul Macedonia de Nord – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT