Sport

Scandal la CSA Steaua! Salariile jucătorilor și a staff-ului au fost blocate

CSA Steaua a reușit să scoată un egal în Cupa României contra celor de la Rapid. Partida bună reușită de elevii lui Oprița nu a fost suficientă pentru ca apele să se liniștească.
03.11.2023 | 22:35
Scandal la CSA Steaua Salariile jucatorilor si a staffului au fost blocate
CSA a suspendat plata salariilor. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Conform GSP.RO, surse din cadrul clubului au dezvăluit faptul că salariile jucătorilor, dar și cele ale staff-ului, sunt blocate. De 2 luni, Oprița și compania așteaptă o rezolvare a situației. Conducerea a luat această măsură în urma rezultatelor dezamăgitoare din campionat.

CSA a suspendat plata salariilor

Această formă de pedeapsă a fost luată de către conducători pentru a motiva echipa să urce în clasament. În ciuda faptului că nu există drept de promovare, obiectivul intermediar rămâne clasarea pe un loc de play-off.

ADVERTISEMENT

Blocarea veniturilor nu poate depăși 90 de zile conform regulamentelor, iar după această perioadă, fotbaliștii pot apela la memorii și pot iniția litigii cu CSA pentru recuperarea restanțelor. O altă opțiune ar fi obținerea statutului de jucători liberi.

CSA se confruntă cu mai multe probleme interne. Florin Talpan critică constant conducerea clubului, despre care spune că își pune propriile interese înaintea Stelei. Talpan i-a ciritcat public pe generali în mai multe rânduri și nu dă semne de încetinire.

ADVERTISEMENT

Steaua s-a duelat cu Rapid în Cupa României. Elevii lui Oprița și-au depășit condiția și s-au luptat de la egal la egal cu formația din Giulești. 0-0 a fost scorul final, la capătul unui meci în care steliștii au făcut față cu brio formației din prima ligă.

Steaua ocupă locul 11 în campionat

“Cu Rapid, noi am jucat așa cum joacă și alte echipe cu noi în campionat. I-am lăsat să ne domine, știam că nu trebuie să jucăm pe contraatac cu ei. Au jucători cu viteză și calitate, așa că am decis să ne aglomerăm.

ADVERTISEMENT

Ar fi fost bine să câștigăm pentru ceea ce urmează. Am avut ocazii mai bune. Când joci cu Rapid, trebuie să te mulțumești și cu mai puțin. Am fi putut marca și noi pe contraatac, dacă eram mai atenți”, a declarat Daniel Oprița.

Partida cu Rapid nu a reușit, însă, să umple stadionul. Suporterii steliști nu s-au înghesuit în Ghencea, în ciuda faptului că meciul a fost unul de importanță majoră. Steaua a avut ocazia să demonstreze că este echipa preferată în inima suporterilor.

ADVERTISEMENT

CSA stă rău în clasament. Echipa lui Oprița ocupă locul 11 după 11 etape disputate. Cu doar 15 puncte în clasament, Steaua riscă să nu prindă play-off-ul. 3 victorii, 6 egaluri și 2 înfrângeri a înregristrat CSA în acest sezon. Pe primul loc se află Unirea Slobozia, cu 24 de puncte.

ADVERTISEMENT